VALT JOBB

Leveransuppföljare El


Ansök här

Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.

Vill du arbeta som leveransuppföljare El i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållsprojekt samt teknisk utveckling. Genom en blandning av traditionella, nya och innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Nu behöver vi stärka upp med nya medarbetare och kompetenser eftersom vi står inför många nya utmaningar. Vi vill få ännu bättre koll på vår anläggning, vi vill utveckla vår underhållsplanering och vi kommer att få fler komplexa och intressanta anläggningar att underhålla

Ditt huvudsakliga uppdrag som leveransuppföljare järnväg är att biträda projektledarna i uppföljning av genomförandet och dokumentationen av entreprenörens kontrakterade åtaganden. Leveransuppföljning bedrivs i huvudsak utifrån olika teknikområden; el, signal och bana. Nu behöver vi förstärka inom EL.

Leveransuppföljning utförs mestadels i fält samt via tekniska och administrativa system. I ditt arbete kommer du stödja och samarbeta med många delar av vår underhållsverksamhet samt bidra med teknisk kunskap vid framtagande av ny anläggning.

Vi söker dig som

  • har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning teknik eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har flerårig erfarenhet av operativ underhållsverksamhet på järnväg
  • har erfarenhet av arbete inom högspännings- och/eller lågspänningsanläggningar
  • har körkort för personbil
  • har god datorvana
  • har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har

  • kunskap om miljölagstiftning, entreprenadjuridik, AMA och AF
  • arbetat i systemen Bessy och Ebbot

Som person har du har en god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt och lätt för att skapa goda relationer. Tjänsten innebär att du måste vara flexibel i ditt sätt att hantera olika situationer. Du är initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

intervjuer planeras att genomföras i Kiruna den 11 juni.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Kiruna

Trafikverket

Ansök senast 2019-05-31


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp