VALT JOBB

Konsulter järnväg


Ansök här

Vi söker nya kollegor inom järnväg

Lloyd’s Register Group Limited (LR) med dotterbolag består av över 8000 anställda, placerade på 195 kontor över hela världen. Tillsammans utgör vi ett av världens största kompetenscentra inom riskhantering och jobbar över hela världen med fokus på att förbättra säkerhet, kvalitet och miljö. Just nu söker vi konsulter inom järnväg som brinner för att göra skillnad. Inom järnvägssektorn har vi kunder både inom infrastruktur och Rolling Stock. Vi erbjuder dig stora möjligheter att få erfarenhet och utveckla din roll som en av våra expertkonsulter inom järnvägssektorn.

Som konsult på LR…

bidrar du till ett säkrare samhälle och säkrare järnväg. Hos oss kommer du möta nya utmaningar som hela tiden utvecklar dig. Du kommer att kunna påverka din egen utveckling och gruppens utveckling. Du passar in i vårt team om du förstår värdet av teamarbete och att dela erfarenheter och kunskap med kollegor, dock är du också bekväm med att arbeta självständigt. Du tycker om att träffa människor och ser fram emot att hjälpa våra kunder att lösa sina utmaningar. 

Vi söker dig som…

vill ha varierande arbetsuppgifter. Du tar ett stort ansvar för våra gemensamma utmaningar och utveckling. Du vill ha en utmanande position i en dynamisk och växande verksamhet. Du har lätt att bygga relationer och är nyfiken. Du vill sprida arbetsglädje och vill skapa en arbetsplats där vi tillsammans har roligt.

Våra önskemål till dig:

  • Ingenjörsexamen eller relevant teknisk expertis.
  • Erfarenhet av att driva projekt
  • Svenska flytande i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i engelska

Vi ser det som starkt meriterande om du har:

  • Några års-erfarenhet inom järnvägssektorn
  • God kännedom inom ett eller flera av följande områden: riskhantering, riskanalys, RAMS, CSM RA (402/2013/EU), teknisk säkerhet, underhåll, certifiering, tredjepartsgranskningar, signalsystem, ERTMS.

Varför LR?

Vi tror på personligt engagemang och delaktighet samt ett högre syfte med vårt arbete. Vi strävar efter en bra balans mellan jobbet och fritid. Vi jobbar hårt för att skapa en arbetsplats som ger oss glädje och där vi inte har något emot måndagar.

Placeringsort: Stockholm eller Oslo
Ansök idag och bli vår nästa kollega.

Chef Transport: Rafael Rahman, rafael.rahman@lr.org

HR: Eva Stymne, eva.stymne@lr.org

Stockholm eller Oslo

Lloyd´s Register Group

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp