VALT JOBB

Lokförare


Ansök här

Lokförare till Ånge

Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder.  300 medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland.  

Tycker du att det är en spännande utmaning att köra godstrafik?

Hector Rail behöver nu förstärkning av lokförare med placeringsort i Ånge.

Vem är du? 

Vi vill att du som söker till oss är utbildad lokförare och det är meriterande om du har minst sex månaders yrkeserfarenhet, gärna från tung godstrafik, fjärrstyrd växling, samt har behörighet och erfarenhet av att köra System E2.

Som person är du ansvarstagande, ordningsam och noggrann. Du trivs i en växande och dynamisk organisation där du själv är en viktig faktor när det gäller att bidra till att utveckla företagets verksamhet.

Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift och du har även grundläggande kunskaper i engelska. Vi ser gärna att du på sikt tycker att det är roligt och viktigt att agera som handledare ibland och utveckla din pedagogiska ådra för att utbilda körelever.

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar månadslön. Tillträde enligt överenskommelse.

Mer information om företaget finner du på www.hectorrail.com

Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig själv till job@hectorrail.com.

Ange “Stationering Ånge” i ämnesraden.

Urval och intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ånge

Hector Rail

Ansök senast 2019-04-23


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp