VALT JOBB

Lokförare


Ansök här

Lokförare till Luleå och Gällivare

Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, hållbara, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder.

300 engagerade medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Vår ambition är att våra medarbetarens sammansättning ska präglas av mångfald.

Hector Rail söker lokförare till placeringsorterna Luleå och Gällivare

Vi är väldigt glada och stolta över att ha fått förtroendet att utföra tågtransporter för flera stora kunders räkning. Vi behöver därför flera kollegor som du till vårt team i Norrland – där vi vet att du kommer att bidra med din kompetens och ditt engagemang. Vi behöver förstärkning i form av ett flertal lokförare till bland annat stationeringsorten Luleå. Vi söker dig som vill vara med på Hector Rails fortsatta framgångsresa.

Vi vill att du som söker till oss är utbildad lokförare och det är meriterande om du har IORE-utbildning.

Som person är du ansvarstagande, ordningsam och har gott omdöme. Du trivs i en växande och dynamisk organisation där du själv är en viktig faktor när det gäller att bidra till en god arbetsmiljö och utveckling av företagets verksamhet.

Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift och du har även grundläggande kunskaper i engelska.

Samtliga tjänster är på heltid och vi tillämpar månadslön. Tillträde enligt överenskommelse. Frågor om tjänsterna besvaras av Lisa Lundqvist Lokförarchef på telefon 072-208 49 80. Mer information om företaget finner du på www.hectorrail.com

Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig själv till job@hectorrail.com. Ange “Stationering Luleå” i ämnesraden. Urval och intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Luleå och Gällivare

Hector Rail

Ansök senast 2019-04-23


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp