VALT JOBB

Lokförare till Strukton Rail, Region Väst, VGG


Ansök här

 Är du lokförare inom järnvägen idag och på jakt efter nya utmaningar? 

 
Strukton Rail söker nu en lokförare till Region Väst och VGG Drift-och Underhållskontrakt. 
Tjänsten omfattar arbete med våra spårgående fordon samt inhyrda lok. Vi erbjuder en tillsvidareanställning i en omväxlande arbetsmiljö med transporter internt till våra arbeten inom Region Väst. 
Du erbjuds goda möjligheter till utveckling och ett fritt arbete under eget ansvar.  Arbetet nattetid och helg förekommer. 
 
Vi erbjuder: 
Hos Platscheferna blir du delaktig i ett gäng med många yrkeskunniga kollegor inom de olika teknikområdena och där transporter är en viktig kugge i kedjan. 
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB etc. Du får även ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 
 
Vi söker dig som: 
  •  Har gått lokförarutbildningen med godkänt slutbetyg. 
  • Minst 2 års yrkeserfarenhet av lokföraryrket. 
  •  Har ett lätt att jobba i team om så krävs. 
  •  Körkort B. 
Meriterande om du även: 
  •  Har erfarenhet som förare av spårgående fordon. 
  • Är SoS-ledare och/eller TSM. 
  •  Är utbildad på olika typer av lok såsom E-lok samt Diesel lok. 
Personliga egenskaper   
Vi ser att du är social och har lätt att kommunicera med andra, då arbetet innebär en hel del kundkontakt både externt och internt. Samtidigt behöver du vara lugn, stabil och trivas med att arbeta mycket självständigt samt har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du behöver även ha viss datavana för att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter. 
 
Start: Omgående. 
Omfattning: Heltid.   
Plats: Region Väst, VGG med placering i Göteborg. 
Kontakt: Platschef Magnus Repsgård, mejl: magnus.repsgard@strukton.se 
 
 
Välkommen med din ansökan! 
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga  

Göteborg

Strukton

Ansök senast 2019-02-28T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp