VALT JOBB

Lokförare


Ansök här

Hector Rail söker Sveriges bästa lokförare till Borlänge

Hector Rail AB är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågdragning till industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer. Företaget har funnits i över 10 år och har i dagsläget 75 lok och ca 300 medarbetare. Vi har inte bara Sverige som spelplan, utan även resten av Skandinavien samt Tyskland.

Hector Rail behöver löpande förstärkning av lokförare stationeringsort Borlänge.

Vi söker nu dig som vill vara med på Hector Rails fortsatta framgångsresa. Från Piteå i norr till Malmö i söder bedriver vi järnvägstrafik åt flera olika kunder runt om i Europa.

Vi vill att du som söker till oss är utbildad lokförare och det är meriterande om du har ERTMS, radioloksväxling och yrkeserfarenhet från godstrafik. Som person är du ansvarstagande, ordningsam och noggrann. Du trivs i en växande och dynamisk organisation där du själv är en viktig faktor när det gäller att bidra till att utveckla företagets verksamhet. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift och du har även grundläggande kunskaper i engelska.

Samtliga tjänster är på heltid och vi tillämpar månadslön, möjlighet till komprimerat schema finns.

Tillträde enligt överenskommelse. Mer information om företaget finner du på www.hectorrail.com

Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig själv till job@hectorrail.com. Urval och intervjuer görs löpande.

Borlänge

Hector Rail

Ansök senast 2019-04-23


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp