VALT JOBB

Seniorkonsulter


Ansök här

Vi söker seniorkonsulter inom järnväg

Lloyd's Register Group Limited (LR) med dotterbolag består av över 8000 anställda, placerade på 195 kontor över hela världen. Tillsammans utgör vi ett av världens största kompetenscentra inom riskhantering och jobbar över hela världen med fokus på att förbättra säkerhet, kvalitet och miljö. Just nu söker vi seniorkonsulter inom järnväg som brinner för att göra skillnad. Inom järnvägssektorn har vi kunder både inom infrastruktur och Rolling Stock. Vi erbjuder dig stora möjligheter att få erfarenhet och utveckla din roll som en av våra risk- och säkerhetsexperter inom järnvägssektorn. 

Som konsult på LR.....

...bidrar du till ett säkrare samhälle och säkrare järnväg. Hos oss kommer du möta nya utmaningar som hela tiden utvecklar dig. Du kommer att kunna påverka din egen utveckling och gruppens utveckling. Du passar in i vårt team om du förstår värdet av lagarbete och att dela erfarenheter och kunskap med kollegor, dock är du också bekväm med att arbeta självständigt. Du tycker om att träffa människor och ser fram emot att hjälpa våra kunder att lösa sina utmaningar. 

Vi söker dig som...

..vill ha varierande arbetsuppgifter. Du tar ett stort ansvar för våra gemensamma utmaningar och utveckling. Du vill ha en utmanande position i en dynamisk och växande verksamhet. Du har lätt att bygga relationer och är nyfiken. Du vill sprida arbetsglädje och vill skapa en arbetsplats där vi tillsammans har roligt. 

Våra önskemål till dig

  •  Ingenjörsexamen eller högre med relevant teknisk expertis. 
  •  minst 3 års erfarenhet från järnvägssektorn
  • God kännedom inom ett eller flera av följande områden: riskhantering, riskanalys, RAMS, CSM RA (402/2013/EU), teknisk säkerhet, tillförlitlighet och underhållsvänlighet, certifiering, tredjepartsgranskningar (AsBo, NoBo, ISA)
  • Erfarenhet av att driva project
  • Svenska flytande i tal och skrift. 
  • Goda kunskaper i engelska

Varför LR?

Vi tror på personligt engagemang och delaktighet samt ett högre syfte med vårt arbete. Vi strävar efter en bra balans mellan jobbet och fritid. Vi jobbar hårt för att skapa en arbetsplats som ger oss glädje och där vi inte har något emot måndagar. 

Ansök idag och bli vår nästa kollega.

Placeringsort: Stockholm, Göteborg eller Malmö. 

Nyfiken och vill veta mer?

Hör av dig till: 

Chef Transport: Rafael Rahman, rafael.rahman@lr.org
HR: Eva Stymne, eva.stymne@lr.org

Urval och intervjuer kommer att genomföras kontinuerligt.

Stockholm, Göteborg eller Malmö

Lloyd´s Register Group

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp