VALT JOBB

Maskinoperatör till anläggningsmaskiner


Ansök här

Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen. Vi behöver bland annat bli fler som arbetar med maskiner och vi söker därför driftiga maskinoperatörer som vill arbeta med Infranords anläggningsmaskiner.

Enheten Produktionsstöd finns över hela Sverige och har som uppdrag att stödja Infranords projekt genom att leverera rätt maskin vid rätt tidpunkt till lägsta möjliga totalkostnad. Infranord har en stor maskinpark för anläggnings- och underhållsprojekt och arbetar med fundamentsättning, spårbyte, spårbyggnation, spårjustering och transport.

Det finns många fördelar med att vara anställd på Infranord. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och en god social samvaro.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu maskinoperatörer till Infranords anläggningsmaskiner. Du kommer få lära dig att borra och gjuta kontaktledningsfundament med fundamentsättningståget och bygga nya spår med spårbytes- och spårbyggnadsmaskiner. Utöver arbetet med anläggningsmaskinerna kommer du att arbeta som tekniker i något av våra drift- och underhållskontrakt eller med maskinunderhåll i någon av våra verkstäder.

Vi söker dig som ser fördelar med att ha omväxlande arbetstider, trivs i en miljö med högt tempo och gärna arbetar utplacerad i projekt. Vi lägger stor vikt vid din flexibilitet eftersom tjänsten medför mycket resor inom Sverige och Norden. Beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete är vanligt förekommande. Du behöver även ha möjlighet att arbeta med andra arbetsuppgifter på annan ort när verksamheten kräver det.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom Fordon/Maskinteknik, alternativt motsvarande kompetens eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenhet av järnvägsbranschen, banarbete eller arbete som förare av till exempel entreprenadmaskin eller skogsmaskin är meriterande.

Som person är du ansvarstagande, driftig och självständig. Du är kvalitetsmedveten och noggrann men vågar ta egna beslut. Vidare har du erfarenhet och ett stort intresse av arbete med anläggnings- eller entreprenadmaskiner. Då tjänsten kräver god samarbetsförmåga kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst genomförs innan beslut om anställning fattas. B-körkort är ett krav.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi önskar därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss.


Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad och med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord – Spåret till framtiden.

Enligt överenskommelse

Infranord

Ansök senast 2019-02-17


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp