VALT JOBB

Nationell besiktningssamordnare


Ansök här

Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.

Vill du arbeta som Nationell besiktningssamordnare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållsprojekt samt teknisk utveckling. Genom en blandning av traditionella, nya och innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Nu behöver vi stärka upp med nya medarbetare och kompetenser eftersom vi står inför många nya utmaningar. Vi vill få ännu bättre koll på vår anläggning, vi vill utveckla vår underhållsplanering och vi kommer att få fler komplexa och intressanta anläggningar att underhålla

Denna tjänst kommer att ha en viktig och sammanhållande roll kring besiktningen och dess delkomponenter, vilket innefattar:

- behörighetskrav för besiktningsmän

- ändamålsenligt regelverk

- uppföljning av besiktningsverksamheten

- initiera förändringar av IT-stöd

- dialog med entreprenörer

Vi söker dig som

  • har relevant teknisk högskoleutbildning eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har erfarenhet av att samordna och leda verksamheter och områden.

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet och kunskap om besiktningsverksamheten inom järnvägs- och underhållsverksamhet.

För att lyckas i rollen ser vi att du är ansvarstagande och van att arbeta självständigt. Du är mån om att ge professionell service och har enkelt för att anpassa dig till nya omständigheter och situationer. Eftersom du kommer att ha många interna och externa kontakter har du en god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Du har förmågan att lyfta blicken och se till hela organisationen, för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt.

Placeringsort: Borlänge, Solna eller Luleå. 

Intervjuer kommer att ske i Borlänge alternativt Solna. 

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Borlänge

Trafikverket

Ansök senast 2019-04-24


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp