VALT JOBB

Signaltekniker


Ansök här

Vi söker nu Signaltekniker till Region Syd och Väst

Var med och utveckla framtidens Infrastruktur!

NRC Group är Nordens ledande entreprenör inom järnvägsrelaterad infrastruktur. Vi erbjuder en framtidsinriktad miljö och en organisation med utvecklingsmöjligheter och spännande projekt. Vi bygger allt från vägar och broar till järnvägar för både fjärr- och lokaltrafik, tunnelbanor samt sköter underhåll av järnvägen. Vår verksamhet genomsyras av stark entreprenörsanda och vi är unika på marknaden i att erbjuda helhetslösningar inom underhåll och projekt för MBEST-entreprenader.

Just nu befinner vi oss i en expansiv fas och behovet av nya medarbetare ökar inom företaget. Därför söker vi nu Signaltekniker till våra Investeringsprojekt i Region Syd och Väst. Pågående Projekt just nu är bl.a. Flackarp-Arlöv spårutbyggnad, Söderåsbanan och Almedal FA 28. Just nu söker vi framförallt nya medarbetare till projektet Flackarp-Arlöv där vi bygger om en järnvägssträcka på totalt 8 kilometer från 2 till 4 spår med Trafikverket som beställare. Tjänsten avser tillsvidareanställning i en fri och omväxlande arbetsmiljö med goda möjligheter till utveckling.

Som Signaltekniker är du en viktig resurs för NRC Group där du arbetar utifrån målen att förbättra och säkerställa framkomligheten för trafiken. Vi erbjuder varierande och självständiga arbetsuppgifter i kombination med ett stort ansvarstagande och personlig utveckling.

Din profil

Vi söker dig som har:

  • Grundläggande utbildningar i signalteknik
  • Körkort: B (BE/C-körkort är meriterande)
  • Goda kunskaper i svenska

Har du yrkeserfarenhet från signalteknik på järnväg, SISÄ-kompetens liksom fordonsutbildningar för järnvägsfordon är detta meriterande.

Som person är du:

  • Självgående med förmågan att arbeta lugnt och metodiskt
  • Grundlig vad gäller dokumentation av utfört arbete
  • Anpassningsbar för situationen
  • Driven och avslutar påbörjade arbetsuppgifter
  • En lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med andra

Rollen som Signaltekniker innebär att arbeta i säkerhetstjänst. För detta krävs det att du uppfyller lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter enligt Transportstyrelsens regelverk. Om du vill veta mer kan du läsa här.

Start: Omgående/Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid/Tillsvidare

Placeringsort: Hemmet

Sista ansökningsdag: Ansökan med meritförteckning/cv senast 2020-10-31

Din ansökan

Låter det här som en roll för dig? Ansök redan idag då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 31 oktober 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetsledare Andreas Mattsson (Mail) eller Regionchef Björn Österberg (Mail).

Fackliga kontakter: Linda Löfgren (Mail, 0722 088 723) och Björn Hagberg (Mail, 0730 777 521)

Var med i vårt lag – bygg och utveckla framtidens Sverige!

NRC Group erbjuder unika utvecklingsmöjligheter genom olika skeden i livet! Som medarbetare ges du goda möjligheter till karriärutveckling, gemenskap, utbildning och ett omväxlande arbete med förutsättningar till stort eget ansvar. NRC Group strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Hemmet

NRC Group

Ansök senast 2020-10-31


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp