VALT JOBB

Teletekniker


Ansök här

Teletekniker till Investeringsprojekt

NRC Group är Nordens ledande entreprenör inom järnvägsrelaterad infrastruktur. Vi erbjuder en framtidsinriktad miljö och en organisation med utvecklingsmöjligheter och spännande projekt. Vi bygger allt från vägar och broar till järnvägar för både fjärr- och lokaltrafik, tunnelbanor samt sköter underhåll av järnvägen. Vår verksamhet genomsyras av stark entreprenörsanda och vi är unika på marknaden i att erbjuda helhetslösningar inom underhåll och projekt för MBEST-entreprenader.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Att arbeta som Teletekniker inom fiber och koppar i vårt team handlar om att bygga kommunikationsstruktur, vilket du kommer att göra genom att bl.a skarva optisk fiber, skarva och terminera kabel, mätning och dokumentering.

Som tekniker hos oss utgår du hemifrån och startar arbetsdagen ute på arbetsplatsen. Tjänsten avser tillsvidareanställning i en fri och omväxlande arbetsmiljö med goda möjligheter till utveckling. Resor i tjänsten förekommer då våra projekt är etablerade på olika orter runt om i Sverige. Idag är vi framförallt verksamma i södra, västra och mellersta delen av Sverige.

Din profil

 • Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med kabel, fiber alternativt koppar
 • Du behärskar svenska i tal och skrift
 • Du har körkort med minst behörighet B. BE är meriterande
 • Du är noggrann, intresserad av utmaningar och självgående
 • Du är flexibel i ditt arbete och har förmågan att ta initiativ för att lösa problem som dyker upp

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

 • Arbete ute i fält i fibernät alternativt kopparnät
 • Felsökning i fibernät/kopparnät
 • Fibersvetsning/kopparskarvning
 • Mätning av fiber med hjälp av OTDR-instrument
 • Dokumentation, läsning och tolkning av nätschema
 • Meriterande om du är certifierad fibertekniker
 • Meriterande om du är certifierad inom Mok

Det är även en merit om du sedan tidigare har erfarenhet inom järnvägsbranschen med behörighet som SOS-ledare och Tillsyningsman.

Särskilda krav

Rollen som Teletekniker innebär att arbeta i säkerhetstjänst. För detta krävs det att du uppfyller lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter enligt Transportstyrelsens regelverk. Om du vill veta mer kan du läsa här.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid/Tillsvidare

Placeringsort: Bostaden

Sista ansökningsdag: Ansökan med meritförteckning/cv senast 31 oktober, 2020

Din ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2020.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Arbetsledare Richard Holmgren (Mail, 0725 378 247)

Fackliga kontakter: Linda Löfgren (Mail, 0722 088 723), Björn Hagberg (Mail, 0730 777 521)

Var med i vårt lag – bygg och utveckla framtidens Sverige!

NRC Group erbjuder unika utvecklingsmöjligheter genom olika skeden i livet! Som medarbetare ges du goda möjligheter till karriärutveckling, gemenskap, utbildning och ett omväxlande arbete med förutsättningar till stort eget ansvar. NRC Group strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Hemmet

NRC Group

Ansök senast 2020-10-31


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp