VALT JOBB

Projektledare och rådgivare järnvägssektorn


Ansök här

Projektledare och rådgivare inom järnvägssektorn

Vi söker drivna rådgivare inom järnvägssektorn som har stadig bas i sakkunskap och talang för projektledning som vill vara med och ta järnvägen in i framtiden.

Företaget och verksamheten:

Nordic Transportation Advisory AB, NTA, är ett konsultbolag inom järnvägssektorn med primär inriktning inom spårfordon. Vi hjälper våra kunder med rådgivning inom bland annat teknik, upphandling och projektledning av deras kapitalintensiva tåg. Vi arbetar med rådgivning i alla skeden av fordonets livscykel, dvs förstudie/behovsanalys, upphandling, nyleverans, ombyggnation och förvaltning. Vi stärker våra kunders konkurrenskraft med vår rådgivning som baserar sig i sakkunskap, effektivitet och integritet. Vår passion inom järnvägssektorn och hållbarhet genomsyrar vårt långsiktiga engagemang hos våra kunder och i branschen. Vi gör det vi är bra på och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet, vi präglas av vår inställning att kundens framgång är vår framgång.

Vi söker dig:

Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten genom din breda kompetens och tekniska kunnande inom järnvägssektorn och spårfordon. Vi ser gärna att du har en bas inom ett specialistområde, t.ex. fordonsteknik, ILS, offentlig upphandling mm, samt att du är van att projektleda i varierande omfattning, t.ex. program, projekt eller delprojekt. Vi ser gärna att du har såväl teoretisk kunskap som praktisk erfarenhet av spårfordonsprojekt och vet vilka utmaningar som uppkommer i projekten. Du är en positiv och driftig person som vill vara med och bidra till en hållbar och konkurrenskraftig bransch.

Vad NTA kan erbjuda dig:

NTA kommer att erbjuda dig både spännande och utmanande projekt hos våra kunder inom järnvägssektorn som passar just dig och din utvecklingsnivå. Utöver rådgivningsuppdrag så ser vi gärna att du är delaktig i att utveckla rådgivningsverksamheten och våra framtida målsättningar. Hos NTA får du som konsult den unika möjligheten att samarbeta och utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor med ett brinnande intresse för järnvägen och spårfordon. Vi har ett gediget nätverk inom branschen och ser att du är med och utvecklar våra goda relationer med kunder och samarbetspartners. Vi sitter i fina lokaler i på Vasagatan i Stockholm men har även verksamhet i Västerås. 

Kontaktinfo och praktiskt:

Om du tycker att detta låter intressant och passande för dig så hoppa på tåget på en hållbar och konkurrenskraftig framtid! För mer information, kontakta Anna Wennerblom på 072-036 74 90 eller Henric Landell på 0707-98 06 05 så berättar vi mer. Du kan även titta in på www.transportationadvisory.com för mer information om verksamheten.

Rekrytering sker löpande, vi ser därför att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 19 juni 2021. Mejla ditt CV och personliga brev till info@transportationadvisory.com

Stockholm

Nordic Tranportation Advisory

Ansök senast 2021-06-19


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp