VALT JOBB

Järnvägstekniker


Ansök här

Järnvägstekniker

Vi är inne i en stor tillvägsfas och kommer ha fler spännande möjligheter under säsongen 2021 än någonsin tidigare. Vi söker järnvägstekniker till våra egna entreprenader samt projekt runt om i Sverige och Norge, med start i vår. Just nu söker vi specifikt svets-, ban- och signaltekniker.

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet och utbildning från järnvägsbranschen som vill arbeta i ett team med härlig stämning och där arbetet är präglat av ett starkt säkerhetstänk. Låter detta intressant för dig?

Sök till oss idag!

ÄR DET DIG VI SÖKER?

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder NVBS även ett förmånspaket med kollektivavtalet Väg & Ban, avtalsenliga försäkringar, tjänstepension, företagshälsovård och utvecklande karriärmöjligheter.

NVBS står för dina hemresor varje vecka, boende och följer kollektivavtalets traktamentesregler. Vi tror på långsiktiga samarbeten och ser den här tjänsten som en start för din karriär hos NVBS.

Här är dina nya utmaningar

Hos oss kommer du att få arbeta i NVBS egna spännande järnvägs- och anläggningsentreprenader samt i samarbete med kunder runt om i Sverige och Norge. Hos oss finns det en spännande variation på projekt och det kan handla om nybyggnation, upprustning, felavhjälpning och underhåll av järnväg, spårväg samt tunnelbana.

Vanliga arbetsuppgifter kan handla om växel-, räls- och spårbyten, plattforms- och kraftsepareringsarbeten, spårjusteringar, vegetationsröjning samt snöröjning under lågsäsong.

Rollen innebär också

Rollen innebär heltid och du kommer utgå från hemmet. Arbetet innebär till stor del arbete utomhus med variation i arbetsmiljön. NVBS försöker alltid vara flexibla för att underlätta både för den anställde och för företagets behov.

Vem är du?

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet och utbildning av Trafikverks spår. Du innehar uppdaterade säkerhetsbehörigheter och lever upp till hälsokraven för att få arbeta på järnvägen. Det är meriterande om du har erfarenhet och säkerhetsbehörighet att arbeta i tunnelbana och spårväg.

Som person är du driven, vill fortsätta utvecklas inom branschen och tycker om att arbeta i team. Vi förutsätter att du tar trafiksäkerhet på största allvar för både din och din omgivning säkerhet samt tar ansvar för att ditt arbete blir utfört med kvalité och kostnadsmedvetenhet i åtanke. Det är ett krav att du innehar körkort och förstår svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har dokumenterad kompetens av spårgående fordon.

Anställningsförhållanden

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 40 timmars arbetsvecka

Placeringsort: Hela Sverige

Ansökan

I din ansökan till oss vill vi veta mer om dig. Specificera därför nedanstående:

  • Vilken teknikgren du har dokumenterad erfarenhet och utbildning inom.
  • Hur många års erfarenhet du har av järnväg, spårväg och/eller tunnelbana.
  • Kort information om vilka arbetsuppgifter/projekt du arbetat i.
  • Senast genomförd säkerhetsbehörighet och läkarundersökning.
  • Vilka körkorts/fordonsbehörigheter du har samt eventuella spetskompetenser.

Skicka in din ansökan till rekrytering@nvbs.se snart som möjligt då urval sker löpande. Märk din ansökan med ”Järnvägstekniker”.

Sista ansökningsdag: Löpande

Vill du veta mer?

Izabelle Erixon, HR Generalist, +46 (0) 702 65 60 48, izabelle.erixon@nvbs.se

Hela Sverige

NVBS

Ansök senast 2021-09-10


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp