VALT JOBB

Projektingenjör


Ansök här

Projektingenjör

Vi söker drivna projektingenjör som kommer stötta våra platschefer, arbetsledare och specialister i våra mark/anläggning- och järnvägsprojekt främst med projektekonomin. Vi söker dig med som delar NVBS intresse att utveckla nordisk infrastruktur och vill göra det i spännande projekt!

Drivs du av att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med stark tillväxt och lönsamhet och korta beslutsvägar? Sök tjänsten idag!

ÄR DET DIG VI SÖKER?

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och utvecklande karriärmöjligheter.

Här är dina nya utmaningar

Som projektingenjör arbetar du som stöd till platschefer, arbetsledare och specialister. Du kommer framförallt stötta arbetet med projektekonomin som innebär att säkerställa projektens fakturaflöden, projektuppföljning, kontakt med leverantörer, budgetuppföljning, rapportering och prognosarbete. Andra ekonomiska arbetsuppgifter kan också förekomma och du kommer även få stötta i arbetet med den generella framdriften i våra projekt.

Rollen innebär också

Den här rollen innebär heltid med placering ute i projekt. Du kommer ingå i en projektgrupp och rollen är perfekt för dig som vill utveckla dina projektkunskaper genom att jobba tillsammans med andra erfarna och kompetenta kollegor. Du rapporterar till Affärsområdeschef.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning inom samhällsbyggnad/ teknik/ industriell ekonomi eller motsvarande förvärvad kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har tidigare arbetat som projektstöd och med projektekonomi inom mark/anläggning- eller järnvägsbranschen. Du har mycket god datorvana och kunskaper i excel, behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B körkort. Det är meriterande om du har kunskaper i entreprenadjuridik.

Som person är du driven, strukturerad och noggrann. Du har en förmåga att kunna prioritera och driva ditt dagliga arbete framåt. Du trivs att jobba i en fartfylld vardag och kan hantera flera parallella arbetsuppgifter. Du är ansvarstagande och verkställer dina uppgifter resultatinriktat och med ett stort engagemang. I rollen kommer du samarbeta med kollegor, ha kontakt med beställare, underentreprenörer och övriga aktörer. Det är därför viktigt att du har hög social kompetens och trivs med att samarbeta med andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i våra rekryteringar.

Anställningsförhållanden

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 40 timmars arbetsvecka

Placeringsort: Stockholm

Ansökan

Skicka in din ansökan till rekrytering@nvbs.se snart som möjligt då urval sker löpande. Märk din ansökan med ”Pring”.

Sista ansökningsdag: Löpande

Vill du veta mer?

Izabelle Erixon, HR Generalist, +46 (0) 702 65 60 48, izabelle.erixon@nvbs.se

Stockholm

NVBS

Ansök senast 2021-09-10


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp