VALT JOBB

Projektingenjör KMA


Ansök här

Projektingenjör KMA

Vi söker en driven projektingenjör KMA som vill ut och arbeta i spännande projekt. Du kommer att stötta organisationens arbete i kvalité-, miljö-, arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, som är strukturerad, självgående och som gillar att utveckla processer.

Drivs du av att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med stark tillväxt och lönsamhet och korta beslutsvägar? Vill du arbeta med dessa frågor inom mark- och järnvägsproduktion?

Sök tjänsten idag!

ÄR DET DIG VI SÖKER?

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och utvecklande karriärmöjligheter.

Här är dina nya utmaningar

Som projektingenjör arbetar du som stöd till platschefer, arbetsledare och specialister. Du kommer framförallt stötta arbetet med KMA frågor som innebär att säkerställa projektens arbete med kvalité, miljö och arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter som ingår är att göra kontrollplaner, riskanalyser, miljöinventeringar, interna och externa revisioner, gå skyddsronder samt utredningsarbete av olyckor och tillbud. Du kommer ansvara för att ta fram material, beslutsunderlag, verktyg och rutiner som går i linje med gällande regelverk och krav. I din roll ingår även att du driver förbättringsarbete, sköter projektadministration och att du stöttar i arbetet med den generella framdriften i våra projekt. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter kopplat till projektet.

Rollen innebär också

Den här rollen innebär heltid med placering ute i projekt. Du kommer ingå i en projektgrupp och rollen är perfekt för dig som vill utveckla dina projektkunskaper genom att jobba tillsammans med andra erfarna och kompetenta kollegor. Du rapporterar till Affärsområdeschef.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning inom KMA/samhällsbyggnad/ teknik/ eller motsvarande förvärvad kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har tidigare arbetat som projektstöd och med KMA frågor inom mark/anläggning- eller järnvägsbranschen. Du har mycket goda datakunskaper, behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B körkort. Det är meriterande om du har kunskaper i entreprenadjuridik.

Som person är du systematisk, noggrann och strukturerad. Du trivs att jobba i en fartfylld vardag och kan hantera flera parallella arbetsuppgifter. Du är en initiativtagare och verkställer dina uppgifter målinriktat och med ett stort engagemang. I rollen kommer du samarbeta med kollegor, ha kontakt med myndigheter, underentreprenörer och övriga aktörer. Det är därför viktigt att du har hög social kompetens och trivs med att samarbeta med andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i våra rekryteringar.

Anställningsförhållande

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 40 timmars arbetsvecka

Placeringsort: Stockholm/Mälardalen

Ansökan

Skicka in din ansökan till rekrytering@nvbs.se snart som möjligt då urval sker löpande. Märk din ansökan med ”Pring KMA”.

Sista ansökningsdag: Löpande

Vill du veta mer?

Izabelle Erixon, HR Generalist, +46 (0) 702 65 60 48, izabelle.erixon@nvbs.se

Stockholm/Mälardalen

NVBS

Ansök senast 2021-09-10


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp