VALT JOBB

Resurssamordnare el/signal


Ansök här

Resurssamordnare el/signal

Vi söker dig med brinnande intresse att driva affärer, arbeta med produktionsplanering och utveckla relationer internt och externt. Vi söker dig som vill ha en nyckelposition i bolaget, arbeta i en varierande roll och samarbeta i team.

Har du tidigare erfarenhet från liknande roller och från järnvägs- och/eller byggbranschen? Vill du vara med och utveckla ett affärsområde i ett entreprenörsdrivet bolag med stark tillväxt?

Sök tjänsten idag!

ÄR DET DIG VI SÖKER?

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och utvecklande karriärmöjligheter.

Här är dina nya utmaningar

Som resurssamordnare El/Signal i företaget innehar du en nyckelposition och ansvarar för att resurstillsätta interna och externa projekt med järnvägstekniker inom teknikslagen kontaktledning och signalteknik. Det innebär att du kommer arbeta primärt med försäljning av tjänster till externa kunder, samordna tillsammans med arbetsledare och platschefer internt för NVBS egna entreprenader, rekrytera nya järnvägstekniker, ha ett personalansvar över teknikerna, produktionsplanera samt arbeta med ekonomiuppföljning och faktureringsunderlag.

Du arbetar tätt i ett team av totalt fyra personer som ansvarar för resurstillsättning av järnvägstekniker, anläggare och logistik av verktyg och material i projekten.

Rollen innebär också

Den här rollen innebär heltid med placering antingen i Stockholm eller Borlänge. Rollen är bred och ger dig möjlighet att arbeta självständigt med eget ansvar. Rollen innebär även en del resande i tjänst, både i Sverige och i Norge. Du rapporterar till Affärsområdeschef Resurs.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från projektorganisation, produktionsplanering, sälj eller liknande arbetsuppgifter inom järnvägs- och/eller byggbranschen. Det är meriterande med relevant högskoleutbildning inom ex. järnväg, sälj, logistik eller projektledning. Du besitter god vana av projektadministration, goda datavanor samt innehar B-körkort.

Som person är du driven, affärsinriktad och lösningsorienterad. Du är en varumärkesbyggare och gillar att arbeta med människor. Du är strukturerad och har förmågan att leda andra. I rollen ingår det att du har kontakt med kunder, kollegor, underentreprenörer och övriga aktörer. Det är därför viktigt att du har hög social kompetens och tycker om samarbetet med andra människor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i våra rekryteringar.

Anställningsförhållanden

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 40 timmars arbetsvecka

Placeringsort: Stockholm eller Borlänge

Ansökan

Skicka in din ansökan till rekrytering@nvbs.se snart som möjligt då urval sker löpande. Märk din ansökan med ”Resurssamordnare”.

Sista ansökningsdag:

Vill du veta mer?

Izabelle Erixon, HR Generalist, +46 (0) 702 65 60 48, izabelle.erixon@nvbs.se

Stockholm eller Borlänge

NVBS

Ansök senast 2021-09-10


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp