VALT JOBB

Strategisk KMA-chef


Ansök här

Strategisk KMA-chef

Vi söker en driven och strategisk KMA-chef som övergripande ska ansvara för organisationens utveckling av kvalité-, miljö-, arbetsmiljö- och säkerhetsarbete framåt. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, som är strukturerad, självgående och gillar att utveckla processer och strukturer.

Drivs du av att arbeta i snabbväxande företag med stark tillväxt och lönsamhet samt korta beslutsvägar? Vill du arbeta med dessa frågor inom mark- och järnvägsproduktion?

Sök tjänsten idag!

ÄR DET DIG VI SÖKER?

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård, friskvårdsbidrag, förmånsbil och utvecklande karriärmöjligheter.

Här är dina nya utmaningar

Rollen innebär ett övergripande ansvar för kvalité-, miljö- och arbetsmiljöfrågor samt säkerhetsfrågor inom koncernen. Det innebär att du bistår organisationen med nya rutiner, struktur och processer för att effektivisera verksamheten och se till att vi lever upp till bestämmelser och lagkrav. Rollen innebär att du kommer arbeta med både mark- och järnvägsproduktion.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är interna och externa revisioner, utveckling av ledningssystemet, samordna och supporta KMA-samordnare och medarbetare internt. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är att ta fram handlingsplaner olycksfall och incidenter, ha kontakt med organisationen, beställare, myndigheter, leverantörer och samarbetspartners.

Rollen innebär också

Den här rollen innebär heltid med huvudkontoret som utgångspunkt. Rollen är bred och ger dig möjlighet att arbeta självständigt med eget ansvar. Rollen är både strategisk och operativt samt förutsätter en del av tiden ute på våra byggarbetsplatser.

Du rapporterar till bolagets VD, ingår i ledningsgruppen och kommer ha personalansvar.

Vem är du?

Vi söker dig med minst 5 års operativ erfarenhet av byggproduktion från något eller flera av områdena kvalité, arbetsmiljö, miljö och säkerhet. Du har goda kunskaper i processorienterad verksamhet, behärskar svenska i tal och skrift, innehar B-körkort. Det är meriterande med relevant utbildning, strategisk erfarenhet samt om du har erfarenhet från både mark/anläggning och järnväg.

Som person är du trygg i din yrkesroll, initiativrik och gillar samarbetet med människor. Du är strukturerad, värdesätter säkerhet samt arbetar hela tiden för personlig och organisatorisk utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i våra rekryteringar.

Anställningsförhållanden

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 40 timmars arbetsvecka

Placeringsort: Stockholm

Ansökan

Skicka in din ansökan till rekrytering@nvbs.se snart som möjligt då urval sker löpande. Märk din ansökan med ”KMA-chef”.

Sista ansökningsdag: 2021-04-30

Vill du veta mer?

Izabelle Erixon, HR Generalist, +46 (0) 702 65 60 48, izabelle.erixon@nvbs.se

Stockholm

NVBS

Ansök senast 2021-07-09


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp