VALT JOBB

Arbetsledare till el (kontaktledning)


Ansök här

Omexom järnväg söker arbetsledare till el (kontaktledning)

På Omexom Järnväg är du en viktig spelare i ett starkt och framgångsrikt team. Vill du utvecklas tillsammans med oss?

Vi på Omexom bidrar till en modern och hållbar järnväg. Arbetet hos oss präglas av en stark laganda, en säker arbetsmiljö och lönsamma affärer. Det ger trygga medarbetare och nöjda kunder. Är du en målinriktad och driven arbetsledare som vill vara med och utveckla vår verksamhet? Då kanske rollen som arbetsledare järnväg är något för dig!

Vad innebär rollen som arbetsledare el (kontaktledning)?

Som arbetsledare el och teknikgren kontaktledning ansvarar du för planering, utförande, uppföljning och rapportering av åtgärder samt därtill hörande kostnadsbudget. Du prioriterar, leder och fördelar arbetet inom din teknikgren i respektive projekt. Tillsammans med övriga arbetsledare löser du eventuella problem som kan dyka upp under en arbetsdag. Uppföljning av kvalitet, arbetsmiljö och säkerhet ingår även i ditt dagliga arbeteArbetstiden är förlagd till dagtid men visst nattarbete och beredskap förekommer.

Varje avdelning består idag av 10-20 kompetenta medarbetare med stort driv, engagemang och yrkesskicklighet. Varje avdelning har även ungefär lika många ett inhyrda underentreprenörer. Affärssområde Järnväg är ett av fyra affärsområden som idag ingår i Omexom Sverige AB. Tjänsten är placerad i Hagalund, Solna.

Vem är du?

Vi ser att du är en person som tar initiativ, är målinriktad och trivs med att leda, utveckla och motivera dina kollegor men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande sätt och skapar goda relationer. Du är självgående, lösningsorienterad och handlingskraftig. Du är duktig på att organisera och strukturera arbetet och har en god känsla för ekonomi, produktionsteknik och logistikflöden.

Du har minst treårig gymnasieutbildning inom el eller motsvarande

Du har några års praktisk erfarenhet inom elyrket

Du uppfyller de särskilda hälsokraven som gäller för säkerhetsarbeten på järnväg

Du har B-körkort

Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Erfarenhet från kontaktledning och/eller järnväg är meriterande, men inget krav. Till rätt kandidat erbjuder vi en utbildning i kontaktledning vid Trafikverksskolan i Ängelholm. 

Tjänsten är placerad i Hagalund, Solna. Vi har goda kommunikationer, bra parkeringsmöjligheter och nära till trevliga lunchrestauranger.

Vad erbjuder vi?

Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade.

På Omexom är en kollega alltid nära och vi har roligt tillsammans. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

Vi erbjuder marknadsmässiga löner, konkurrenskraftiga förmåner och kollektivavtal.

Vi tror på en balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi flexibla arbetstider, arbetstidsförkortning och möjlighet att arbeta hemma ibland.

Hos oss har du kollegor och ledare som ger dig feedback och stöttar dig i din utveckling. Vi erbjuder ett stort kursutbud för att ytterligare stärka din kompetensutveckling och mycket goda möjligheter att gå vidare till andra roller inom Omexom och Vinci-koncernen inom och utanför Sverige.

Vi har en stark och kunnig ägare som satsar på oss och vår verksamhet. Det ger oss möjligheter att utveckla verksamheten och förverkliga våra drömmar.

Hur ansöker du?

Vi välkomnar din ansökan senast den 28 oktober. Vi går löpande igenom samtliga ansökningar. Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. De som bäst matchar rollen telefonintervjuar vi löpande, därefter följer tester och sist intervju hos oss. Vi tar referenser på slutkandidat. Uppfyller du kravprofilen och vill veta mer om tjänsten? Då kontaktar du Gruppchef El Niklas Lindqvist på telefon 076-139 70 46 eller niklas.lindqvist@omexom.com eller Eva Bergquist på eva.bergquist@omexom.com.

Vill du veta mer om oss?

Gör energiskiftet möjligt!

Omexom är VINCI Energies varumärke för tjänster genom hela värdekedjan inom energidistribution. 200 av VINCI Energies företag använder i dag Omexom som varumärke. Merparten av dessa bolag finns i Europa, men även i Nya Zeeland, Mocambique och i Brasilien. Omexom finns representerat i 32 länder och växer stadigt. Total omsättning för Omexom är över 30 miljarder SEK (2018). Den 21 januari 2019 blev Infratek i Sverige, Norge och Finland samt Eitech Engineering Omexom. ( http://www.omexom.se/ )

Solna Hagalund

Omexom

Ansök senast 2019-11-25


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp