VALT JOBB

Arbetsledare Signal


Ansök här

Arbetsledare Signal till Omexom Rail i Stockholm

På Omexom Rail är du en viktig spelare i ett starkt och framgångsrikt team. Vill du utvecklas tillsammans med oss?

Vi på Omexom bidrar till en modern och hållbar järnväg. Arbetet hos oss präglas av en stark laganda, en säker arbetsmiljö och lönsamma affärer. Det ger trygga medarbetare och nöjda kunder. Är du en målinriktad och driven arbetsledare som vill vara med och utveckla vår verksamhet? Då kanske rollen som arbetsledare Signal är något för dig!

Vad innebär rollen som Arbetsledare Signal?

Som Signaltekniker får du en viktig roll. Hos oss arbetar du främst i våra drift- och underhållsprojekt i Stockholmsregionen men också med om- och nybyggnation inom järnväg i hela landet.

Som arbetsledare järnväg får du en viktig roll inom teknikgrenen signal. Vi arbetar bland annat förebyggande underhållsåtgärder och service av signalanläggningen samt akut felavhjälpning av järnvägsanläggningarnas signalsystem och komponenter.

Tillsammans med din gruppchef ansvarar du för planering, utförande, uppföljning och rapportering av åtgärder samt därtill hörande kostnadsbudget. Du får stor möjlighet att påverka då du driver, prioriterar, leder och fördelar arbetet inom din teknikgren i respektive projekt. Tillsammans med övriga arbetsledare löser du eventuella problem som kan dyka upp under en arbetsdag. Uppföljning av kvalitet, arbetsmiljö och säkerhet ingår även i ditt dagliga arbete. Arbetet som Arbetsledare signal innebär ett stort säkerhetstänkande kring sig själv, medarbetare och individ som nyttjar anläggningen samt anläggningens delar.   Arbetstiden är förlagd till dagtid men visst nattarbete och beredskap förekommer.

Vi är en tight grupp inom järnväg på Omexom som framgångsrikt driver några av Stockholms största drift- och underhållsprojekt. Tillsammans löser vi de utmaningar som dyker upp och drar lärdom av dem för att effektivisera och/eller undvika samma utmaning i framtiden. Vi hjälper varandra i våra vardagliga jobb och ser till att alla kommer hem från jobbet med en känsla av att stolthet och att man är nöjd med sin insats. Hjälpsamheten i vår organisation är en av dem viktigaste bitarna för att vi skall lyckas tillsammans. Utveckling av personal är något som vi ser som väldigt viktigt och möjligheterna att växa inom organisationen är goda.

Avdelningen består idag av ett antal kompetenta medarbetare och underentreprenörer med stort driv, engagemang och yrkesskicklighet. Affärssområde Järnväg är ett av fyra affärsområden som idag ingår i Omexom Sverige AB. Tjänsten är placerad i Hagalund, Solna.

Vem är du?

Du är en ledare som tar initiativ, är målinriktad och trivs med att leda, utveckla och motivera dina kollegor men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande sätt och skapar goda relationer. Du är självgående, lösningsorienterad och handlingskraftig. Du är duktig på att organisera och strukturera arbetet och har en god känsla för ekonomi, produktionsteknik och processflöden.

Du har även följande kompetenser:

 • Utbildning inom el, järnväg, bygg och anläggning eller motsvarande
 • Några års erfarenhet av arbetsledning eller projektledning inom el, bygg och anläggning, järnväg eller motsvarande
 • Du har B-körkort
 • Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Du uppfyller de medicinska krav som krävs för arbete i säkerhetstjänst

Det är meriterande om du även har något eller flera av följande kompetenser:

 • Grundläggande utbildningar i el- och/eller signalteknik
 • Några års dokumenterad erfarenhet inom signal
 • Dokumenterad SISÄ-kompetens
 • Du är SoS-ledare
 • Du är Besiktningsman
 • Du är Tillsyningsman

Vad erbjuder vi?

Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade.

På Omexom är en kollega alltid nära och vi har roligt tillsammans. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

Vi erbjuder marknadsmässiga löner, konkurrenskraftiga förmåner och kollektivavtal.

Vi tror på en balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi flexibla arbetstider och arbetstidsförkortning.

Hos oss har du kollegor och ledare som ger dig feedback och stöttar dig i din utveckling. Vi erbjuder ett stort kursutbud för att ytterligare stärka din kompetensutveckling och mycket goda möjligheter att gå vidare till andra roller inom Omexom och Vinci-koncernen inom och utanför Sverige.

Vi har en stark och kunnig ägare som satsar på oss och vår verksamhet. Det ger oss möjligheter att utveckla verksamheten och förverkliga våra drömmar.

Hur ansöker du?

Vi välkomnar din ansökan senast den 9/6. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan! De som bäst matchar rollen videointervjuar vi löpande, därefter följer urvalstester, videointervju med rekryterande chef, referenstagning av slutkandidat och till sist en "walk and talk" med rekryterande chef. Vi genomför även hälsoundersökning med drogtest. Uppfyller du kravprofilen och vill veta mer om tjänsten? Då kontaktar du Gruppchef Robert Arthursson på telefon 070-692 01 41 eller robert.arthursson@omexom.com med kopia till Eva Bergquist på eva.bergquist@omexom.com.

Vill du veta mer om oss?

Gör energiskiftet möjligt!

Omexom är VINCI Energies varumärke för tjänster genom hela värdekedjan inom energidistribution. 200 av VINCI Energies företag använder i dag Omexom som varumärke. Merparten av dessa bolag finns i Europa, men även i Nya Zeeland, Mocambique och i Brasilien. Omexom finns representerat i 32 länder och växer stadigt. Total omsättning för Omexom är över 30 miljarder SEK (2018). Den 21 januari 2019 blev Infratek i Sverige, Norge och Finland samt Eitech Engineering Omexom. ( http://www.omexom.se/ )

Solna Hagalund

Omexom

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp