VALT JOBB

Eltekniker/kontaktledningstekniker


Ansök här

På Omexom är vi yrkesskickliga, leveransfokuserade och verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Omexom bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning. Omexom är en del av VINCI Energies, ett av sex affärsområden inom den franska industrikoncernen VINCI som har över 200 000 anställda över hela världen.

Vad innebär rollen som Eltekniker/kontaktledningstekniker?

Som Eltekniker/kontaktledningstekniker arbetar du i våra drift- och underhållsprojekt i Stockholmsregionen.

Arbetsuppgifterna är bland annat underhåll av befintliga och byggnation av nya elanläggningar för växelvärme, belysning, kontaktledning och hjälpkraft utmed spåren.

Arbetet som eltekniker/kontaktledningsmontör innebär ett stort säkerhetstänkande kring sig själv, medarbetare och individ som nyttjar anläggningen samt anläggningens delar. Du kan komma att ha beredskap för felavhjälpning där det inte är ovanligt med arbete både på helger och på nätter. Till största delen arbetar du utomhus.

Tjänsten är placerad i Hagalund, Solna

Vem är du?

För att trivas i den här rollen är du en lagspelare. Du är lösningsorienterad och kan snabbt anpassa dig efter förändrade omständigheter utan att kompromissa med säkerheten och kvalitén. Du är stresstålig, handlingskraftig och noggrann i ditt arbetssätt. Du har en god social kompetens och drivkraft att utveckla både dig själv och teamet.

Du har även följande kompetenser:

 • Erfarenhet som eltekniker, kontaktledningstekniker, automationselektriker eller industrielektriker
 • Elteknisk gymnasieutbildning
 • Grundläggande utbildning inom kontaktledningsteknik
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Du uppfyller de medicinska krav som krävs för arbete i säkerhetstjänst

Det är meriterande om du även har något eller flera av följande kompetenser:

 • Erfarenhet från järnvägens högspänningsanläggning
 • Utbildning och erfarenhet som kopplingsledare
 • SoS-Ledare
 • Tillsyningsman
 • Besiktningsman
 • Elsäkerhetsledare
 • Körkort C

Vad erbjuder vi?

Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade.

På Omexom är en kollega alltid nära och vi har roligt tillsammans. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

 • Vi erbjuder marknadsmässiga löner, andra konkurrenskraftiga förmåner och kollektivavtal.
 • Hos oss har du kollegor och ledare som stöttar dig i din utveckling. Vi erbjuder ett stort kursutbud för att ytterligare stärka din kompetensutveckling och mycket goda möjligheter att gå vidare till andra roller inom Omexom och Vinci-koncernen inom och utanför Sverige.
 • Vi har en stark och kunnig ägare som satsar på oss och vår verksamhet. Det ger oss möjligheter att utveckla verksamheten.

Hur ansöker du?

Vi välkomnar din ansökan senast den 30 september. Vi går löpande igenom samtliga ansökningar efter semestern. De som bäst matchar rollen telefonintervjuar vi, därefter följer tester och sist intervju hos oss. Vi tar referenser på slutkandidater. Vi genomför även hälsoundersökning med drogtest. Uppfyller du kravprofilen och vill veta mer om tjänsten? Då kontaktar du Platschef Lena Eriksson på telefon 073-529 11 95 eller lena.eriksson@omexom.com

Vill du veta mer om oss?

Gör energiskiftet möjligt!

Omexom är VINCI Energies varumärke för tjänster genom hela värdekedjan inom energidistribution. 200 av VINCI Energies företag använder i dag Omexom som varumärke. Merparten av dessa bolag finns i Europa, men även i Nya Zeeland, Mocambique och i Brasilien. Omexom finns representerat i 37 länder och växer stadigt. Total omsättning för Omexom är ca 4 miljarder EUR. Den 21 januari 2019 blev Infratek i Sverige, Norge och Finland samt Eitech Engineering Omxom. www.omexom.se

Stockholm

Omexom

Ansök senast 2021-09-30


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp