VALT JOBB

Signaltekniker


Ansök här

Signaltekniker till järnväg

Vi på Omexom bidrar till en modern och hållbar järnväg. Arbetet hos oss präglas av en stark laganda, en säker arbetsmiljö och lönsamma affärer. Det ger trygga medarbetare och nöjda kunder. Är du en resultatdriven problemlösare som sätter säkerheten främst? Då kanske rollen som signaltekniker är något för dig!

Vad innebär rollen som signaltekniker?

Som signaltekniker får du en viktig roll, oavsett om du är en erfaren signaltekniker eller ny inom yrket. Hos oss arbetar du främst i våra drift- och underhållsprojekt i Stockholmsregionen men också med om- och nybyggnation inom järnväg. Arbetsuppgifterna är bland annat förebyggande underhållsåtgärder och service av signalanläggningen samt akut felavhjälpning av järnvägsanläggningarnas signalsystem och komponenter. Arbetet som signaltekniker innebär ett stort säkerhetstänkande kring sig själv, medarbetare och individ som nyttjar anläggningen samt anläggningens delar. Arbetstiden är förlagd till nattetid men visst dagarbete och beredskap förekommer.

Vi är en tight grupp inom järnväg på Omexom som framgångsrikt driver några av Stockholms största drift- och underhållsprojekt. Tillsammans löser vi de utmaningar som dyker upp och drar lärdom av dem för att effektivisera och/eller undvika samma utmaning i framtiden. Vi hjälper varandra i våra vardagliga jobb och ser till att alla kommer hem från jobbet med en känsla av att stolthet och att man är nöjd med sin insats. Hjälpsamheten i vår organisation är en av dem viktigaste bitarna för att vi skall lyckas tillsammans. Utveckling av personal är något som vi ser som väldigt viktigt och möjligheterna att växa inom organisationen är goda.

Avdelningen består idag av ett antal kompetenta medarbetare och underentreprenörer med stort driv, engagemang och yrkesskicklighet. Affärssområde Järnväg är ett av fyra affärsområden som idag ingår i Omexom Sverige AB. Tjänsten är placerad i Hagalund, Solna.

Vem är du?

För att trivas i den här rollen är du en lagspelare. Du är lösningsorienterad och kan snabbt anpassa dig efter förändrade omständigheter utan att kompromissa med säkerheten och kvalitén. Du är stresstålig, handlingskraftig och noggrann i ditt arbetssätt. Du har en god social kompetens och drivkraft att utveckla både dig själv och teamet.

Du har även följande kompetenser:

 • Grundläggande utbildningar i el- och/eller signalteknik
 • Du har B-körkort
 • Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Du uppfyller de medicinska krav som krävs för arbete i säkerhetstjänst

Det är meriterande om du även har något eller flera av följande kompetenser:

 • Annan järnvägsteknisk utbildning
 • Dokumenterad SISÄ-kompetens
 • Du är SoS-ledare
 • Du är Besiktningsman
 • Du är Tillsyningsman

Vad erbjuder vi?

 • Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade.
 • På Omexom är en kollega alltid nära och vi har roligt tillsammans. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.
 • Vi erbjuder marknadsmässiga löner, konkurrenskraftiga förmåner och kollektivavtal.
 • Vi tror på en balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi flexibla arbetstider, arbetstidsförkortning och möjlighet att arbeta hemma ibland.

Hos oss har du kollegor och ledare som ger dig feedback och stöttar dig i din utveckling. Vi erbjuder ett stort kursutbud för att ytterligare stärka din kompetensutveckling och mycket goda möjligheter att gå vidare till andra roller inom Omexom och Vinci-koncernen inom och utanför Sverige.

Vi har en stark och kunnig ägare som satsar på oss och vår verksamhet. Det ger oss möjligheter att utveckla verksamheten och förverkliga våra drömmar.

Hur ansöker du?

Vi välkomnar din ansökan senast den 18 november. Vi går löpande igenom samtliga ansökningar. De som bäst matchar rollen telefonintervjuar vi löpande, därefter följer tester och sist intervju hos oss. Vi tar referenser på slutkandidat och genomför hälsoundersökning. Uppfyller du kravprofilen och vill veta mer om tjänsten? Då kontaktar du Gruppchef Robert Arthursson via chatfunktionen, telefon 070-692 01 41 eller robert.arthursson@omexom.com med kopia till Eva Bergquist på eva.bergquist@omexom.com.

Vill du veta mer om oss?

Gör energiskiftet möjligt!

Omexom är VINCI Energies varumärke för tjänster genom hela värdekedjan inom energidistribution. 200 av VINCI Energies företag använder i dag Omexom som varumärke. Merparten av dessa bolag finns i Europa, men även i Nya Zeeland, Mocambique och i Brasilien. Omexom finns representerat i 32 länder och växer stadigt. Total omsättning för Omexom är över 30 miljarder SEK (2018). Den 21 januari 2019 blev Infratek i Sverige, Norge och Finland samt Eitech Engineering Omexom. ( http://www.omexom.se/ )

Solna

Omexom

Ansök senast 2019-11-18


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp