VALT JOBB

Projektingenjör inr. ekonomi, Strukton Rail


Ansök här

Tunnelbanan söker förstärkning till huvudkontoret i Västberga!

Arbetar du som Projektingenjör inom järnväg idag och redo för nya utmaningar?
Eller är du Ingenjör/Ekonom och redo för en ny och spännande bransch?
Strukton Rail och tunnelbanan står inför spännande utmaningar, och söker därför en erfaren och driven Projektingenjör, med inriktning ekonomi. Rollen innebär ett nära samarbete med ansvarig Controller samt Platschefer på drift- och underhållsverksamheten på Stockholms Tunnelbanan. Vi erbjuder ett omväxlande arbete, med goda utvecklingsmöjligheter. Placering på Strukton Rails huvudkontor i Västberga, med både närhet till söder samt tillgång till eget personalgym. 
 
Vi erbjuder: 
Hos Platschef Daniel blir du delaktig i ett drivet team som präglas av en hög entreprenörsanda. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet - vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.
 
Arbetsbeskrivning: 
Som Projektingenjör kommer du agera administrativ spindel i nätet och stödja såväl Controllers som Platschefer med ekonomisk uppföljning i drift- och underhållskontraktet på Stockholms Tunnelbana. Du kommer bl.a. arbeta med uppföljning och analys av produktionsresultat gentemot kontraktskrav, administration av bl.a. inköpsordrar och fakturor, bistå controller med underlag inför prognos- och bokslutsarbete samt upprätta div. ekonomiska rapporter både internt och till kund. 
 
Vi söker dig som har: 
  • Ingenjörs- eller ekonomiutbildning motsvarande minst högskolenivå. 
  • 3-5års arbetslivserfarenhet av projekt i varierande storlek från t.ex. en entreprenadverksamhet i ett börsnoterat företag alt. som controller eller revisor inom statlig myndighet. 
  • Kunskap i entreprenadjuridik, budgetuppföljning och rapportering.
  • Ett stort tekniskt kunnande och/eller intresse samt vana att arbeta i excel. 
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från järnvägsbranschen samt Navision.
 
Vi söker en person som är van att arbeta i ett snabbt tempo, är självgående och lösningsorienterad då det stundvis är snabba ryck. Vi ser att du är bra på att se helheten i ett projekt, då du bitvis kommer arbeta med hela drifts-och underhållskontraktet. Vi ser att du är väl insatt i redovisning och är noggrann samt har podus och inte drar sig för att uppmärksamma om något inte verkar vara på sin plats. Vi söker en person som gillar att röra sig i verksamheten, då rollen innebär mycket kontakt med interna kunder.
 
Start: Enligt överenskommelse. 
Omfattning: Heltid. 
Placering: Region Öst, Västberga
 
Kontakt för frågor gällande tjänsten: Platschef Daniel Liljegren, Daniel.Liljegren@strukton.se 
 
Välkommen in med din ansökan!   


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Västberga

Strukton

Ansök senast 2019-04-30T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp