VALT JOBB

Projektingenjör Järnväg


Ansök här

Projektingenjör Järnväg

Vi på Omexom bidrar till en modern och hållbar järnväg. Arbetet hos oss präglas av en stark laganda, en säker arbetsmiljö och lönsamma affärer. Det ger trygga medarbetare och nöjda kunder. Är du en målinriktad lagspelare som vill utvecklas? Då kanske rollen som Projektingenjör i Stockholm är något för dig!

Vad innebär rollen som Projektingenjör?

Vår verksamhet inom Järnväg växer stadigt med sunda tillväxtmål och goda marginaler. Som Projektingenjör har du stora möjligheter till att utvecklas i och forma rollen utifrån intresse och senioritet. Du bidrar till affärsenhetens resultat och utveckling genom att säkerställa att de projekt du är involverad i levereras enligt plan och med kvalitet. Du arbetar nära platschefer och arbetsledare och är på så vis en viktig ”spindel i nätet”, såväl på kontoret som i fält. Du ansvarar för ekonomiuppföljning internt och gentemot kund. Du kvalitetssäkrar de administrativa leveranserna såsom projektplaner, egenkontroller, miljödokumentation med mera. Du skapar och förvaltar goda relationer internt och med kund så att vi kan vara flexibla gentemot våra kunder och möta deras behov, samtidigt som vi jobbar säkert och med kvalitet. Du utvecklar fortlöpande din kunskap och delar med dig av din kunskap och idéer i din projektorganisation och affärsenhet.

Tjänsten är placerad i Hagalund, Solna. Vi har goda kommunikationer, bra parkeringsmöjligheter och nära till trevliga lunchrestauranger, naturen i Hagaparken och Mall of Scandinavia.

Vem är du?

Vi söker såväl dig som antingen har viljan att utvecklas till eller har erfarenhet av att framgångsrikt leda andra i projekt. Du strävar efter att etablera trovärdighet och nå inflytande hos kunder, kollegor och samarbetspartners och arbetar aktivt för att bygga relationer och skapa samarbete på olika nivåer. Du skapar förtroende genom att hantera frågor och oklarheter direkt och öppet och delar med dig av information och expertis. För att lyckas i rollen är du målinriktad och driven samtidigt som du är flexibel och prestigelös i ditt arbetssätt.

  • Du har antingen intresse för eller några års erfarenhet i rollen som projektingenjör eller motsvarande
  • Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift
  • Du har en avslutad gymnasie- eller högskoleutbildning

Körkort är meriterande men inget krav.

Vad erbjuder vi?

Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade.

På Omexom är en kollega alltid nära och vi har roligt tillsammans. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

  • Vi erbjuder marknadsmässiga löner, konkurrenskraftiga förmåner och kollektivavtal.
  • Vi tror på en balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi flexibla arbetstider, arbetstidsförkortning och möjlighet att arbeta hemma ibland.
  • Hos oss har du kollegor och ledare som ger dig feedback och stöttar dig i din utveckling. Vi erbjuder ett stort kursutbud för att ytterligare stärka din kompetensutveckling och mycket goda möjligheter att gå vidare till andra roller inom Omexom och Vinci-koncernen inom och utanför Sverige.
  • Vi har en stark och kunnig ägare som satsar på oss och vår verksamhet. Det ger oss möjligheter att utveckla verksamheten och förverkliga våra drömmar.

Hur ansöker du?

Vi välkomnar din ansökan senast den 27 maj. Vi går löpande igenom samtliga ansökningar. De som bäst matchar rollen telefonintervjuar vi löpande, därefter följer tester och sist intervju hos oss. Vi tar referenser på slutkandidater. Uppfyller du kravprofilen och vill veta mer om tjänsten? Då kontaktar du rekryterande chef Tobias Lindblad på 070-692 04 01 alt tobias.lindblad@omexom.com eller Eva Bergquist på eva.bergquist@omexom.com.

Vill du veta mer om oss?

Gör energiskiftet möjligt!

Omexom är VINCI Energies varumärke för tjänster genom hela värdekedjan inom energidistribution. 200 av VINCI Energies företag använder i dag Omexom som varumärke. Merparten av dessa bolag finns i Europa, men även i Nya Zeeland, Mocambique och i Brasilien. Omexom finns representerat i 32 länder och växer stadigt. Total omsättning för Omexom är över 30 miljarder SEK (2018). Den 21 januari 2019 blev Infratek i Sverige, Norge och Finland samt Eitech Engineering Omexom. ( http://www.omexom.se/ )

Hagalund, Solna

Omexom

Ansök senast 2019-05-27


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp