VALT JOBB

Projektingenjör till BEST Projekt, Strukton Rail!


Ansök här

Arbetar du som Projektingenjör inom järnväg idag och redo för nya utmaningar?  
Eller är du utbildad Ingenjör/Ekonom och intresserad av en ny spännande bransch? 
 
Strukton Rails projektavdelning står inför spännande utmaningar, och söker därför en erfaren och driven Projektingenjör inom BEST teknikerna till Region Öst. 
Som Projektingenjör har du ett tätt samarbete med Platschefer och Arbetsledare, där din roll innebär allt ifrån att hantera dokumentation och rapporter till att ha ekonomiskt ansvar över det som skall levereras. Vi söker en person med möjlighet att resa, med placering i Katrineholm, Västerås eller Jönköping. 
 
Vi erbjuder: 
Hos Bitr. Contract Manager Christoffer och Platschef Bart blir du delaktig i ett kompetent och flitigt team. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet - vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 
 
Arbetsbeskrivning: 
Som Projektingenjör kommer du agera spindel i nätet samt stödja våra Platschefer och Arbetsledare med att följa upp projektavdelningens entreprenadkontrakt i Stockholm såväl som övriga Region Öst. I tjänsten kommer du att driva kommersiella frågor både med underentreprenörer och kunder. Du kommer arbeta med månadsuppföljning mot budget och säkerställa att entreprenadernas framdrift och planering återspeglas i rapporteringen.   
 
Vi söker dig som har: 
  • (Civil)ingenjörs- eller ekonomisk utbildning motsvarande minst högskolenivå. 
  • Erfarenhet av entreprenadverksamhet och att leda projekt i blandad storlek från  
  • 5-100miljonersklassen. 
  • Kunskap i entreprenadjuridik, budgetuppföljning och rapportering. 
  • Ett stort tekniskt kunnande och/eller intresse.

     
Vi ser det som ytterst meriterande om du har erfarenhet av ovanstående från järnvägsbranschen.  
 
Eftersom arbetet omfattar arbete i spårmiljö måste du uppfylla de särskilda hälsokrav som gäller för säkerhetsarbete på järnväg, samt inneha B-körkort.   
 
Tjänsten innebär många olika kontaktytor, därav läggs stor vikt vid att du är lyhörd, kommunikativ och trivs i gruppsamarbeten. Du behöver vara väl insatt i gällande kontrakt/projekt och kunna rapportera om avvikelser, vilket kräver att du är bra på att strukturera och organisera.   
 
Start: Enligt överenskommelse. 
Omfattning: Heltid. 
Placering: Region Öst 
 
Kontakt för frågor gällande tjänsten besvaras av Bitr. Contract Manager Christoffer Kednert, christoffer.kednert@strukton.se.  
 
Välkommen in med din ansökan!   
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!
 

Katrineholm, Västerås eller Jönköping

Strukton

Ansök senast 2019-03-29T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp