VALT JOBB

Projektingenjör Vägunderhåll


Ansök här

Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.

Vill du arbeta som Projektingenjör Vägunderhåll i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållsprojekt samt teknisk utveckling. Genom en blandning av traditionella, nya och innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Nu behöver vi stärka upp med nya medarbetare och kompetenser eftersom vi står inför många nya utmaningar. Vi vill få ännu bättre koll på vår anläggning, vi vill utveckla vår underhållsplanering och vi kommer att få fler komplexa och intressanta anläggningar att underhålla.

Som projektingenjör stödjer du våra projektledare, specialister och teknisk förvaltning med administration, uppföljning, ekonomi, planering, samt tillämpar relevanta verktyg. Du bistår i omvärldskontakter såsom kontakter med allmänhet, kommuner och andra intressenter.

Du deltar i projekt och uppdrag och utför arbetsuppgifter i överenskommelse med projektledaren. Du stödjer vid leverantörskontakter och utför GPD-analys.

Placeringsort: Luleå

Vi söker dig som

  • har universitets- eller högskoleutbildning, 300 hp, med teknisk inriktning
  • har erfarenhet från arbete i projektportalen, GPD-analys eller liknande uppföljningsverktyg
  • har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
  • kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet från arbete med BAS-kontrakt
  • har arbetat som projektingenjör och varit stöd åt projektledare
  • har erfarenhet av arbete på Trafikverket med liknande arbetsuppgifter

Du har ett flexibelt arbetssätt, och trivs med att ta egna initiativ. Som person trivs du både med att arbeta enskilt och tillsammans med andra. Tjänsten kräver att du är strukturerad och noggrann.

Tjänsten kräver B-körkort då resor är vanligt förekommande.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Luleå

Trafikverket

Ansök senast 2019-03-17


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp