VALT JOBB

Projektlogistiker


Ansök här

Vill du arbeta som projektlogistiker i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Med en uppdragsvolym på 40 miljarder kronor är Trafikverket den största beställaren i anläggningsbranschen. Som ledande beställare har vi en unik möjlighet att påverka branschens effektivitet och bidra till en ökad produktivitet och innovationsgrad. Brinner du för att göra bra affärer som leder till samhällsnytta? Då kan det här vara utmaningen för dig. I den centrala funktionen Inköp och logistik arbetar 220 medarbetare med Trafikverkets inköpsverksamhet. Tillsammans driver vi förändringar för ständig förbättring av infrastrukturen och bidrar till nya smarta lösningar för att hela Sverige ska kunna leva.

Trafikverket Materialservice försörjer Trafikverkets investerings- och underhållsentreprenader med tekniskt godkänt material. Som logistikavdelning säkrar vi försörjningen under anläggningens hela livslängd. Utifrån en helhetssyn samordnar vi Trafikverkets totala behov och hanterar flödet i hela logistikkedjan från leverantör till entreprenör. En tidig dialog med våra projektledare och beställare är nyckeln till framgång för alla parter.

Projektlogistikern deltar aktivt i materialförsörjningsprocessens tidiga skeden och ansvarar för att kontakt tas med projekt och entreprenörer, så att start- och planeringsmöten genomförs. I ansvaret ingår att verka som logistiskt affärsstöd med målsättning på att få information om projektets behov, försörjningen säkras, uppföljning av Materialservice leveranser och för erfarenhetsåterföring från projektet. Du ansvarar även för förvaltning, utveckling och implementering av Trafikverkets arbetssätt gällande begagnade artiklar och bristartiklar.

Beredskapstjänstgöring ingår. 

Vi söker dig som

  • har en universitets - eller högskoleutbildning om minst 180 hp (120 p) med inriktning på eller en kombination av logistik, teknik, ekonomi eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har ett par års erfarenhet av arbete inom logistik
  • ett par års erfarenhet av att leda projekt och arbetsgrupper
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av järnvägsprojekt och järnvägskompetens
  • kan uttrycka dig i tal och skrift på engelska

Som person har du lätt för att knyta och behålla goda relationer med andra människor och drivs av att ge samarbetspartners och andra aktörer god service. Du tar initiativ och löser dina arbetsuppgifter självständigt samt drivs av resultat.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Nässjö

Trafikverket

Ansök senast 2019-02-18


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp