VALT JOBB

Avtalsuppföljare, fastighetsövervakningssystem


Ansök här

Avtalsuppföljare, fastighetsövervakningssystem

Vi söker en avtalsuppföljare till vårt avtal för fastighetsövervakningssystemet Citybanan. Med god kommunikation och affärsmässighet ser du bland annat till att våra trafikentreprenörer levererar enligt avtal och kvalitet.

Om tjänsten

En av dina viktigaste uppgifter i rollen är att säkerställa att våra upphandlade trafikentreprenörer upprätthåller den säkerhets- och avtalsnivå som vi och andra myndigheter föreskriver att systemet ska ha. Du kommer också att vara kontaktperson och sakkunnig kravställare för de ombyggnads-, upprustnings- och nyanskaffningsprojekt inom SL-trafiken där liknande övervakningssystem kommer att ingå. Vi är öppna för dig som är relativt ny i karriären men med ett par års erfarenhet av övervakningssystem eller fastighetsteknik. 

Du får bland annat jobba med:

 • Att ställa tydliga krav på systemet eftersom det spelar en stor roll i resenärernas upplevelse och trygghet i kollektivtrafiken
 • Att hålla en nära dialog med trafikentreprenörer och interna funktioner som till exempel vår it-avdelning, fastighetssektion, avdelning för strategisk utveckling och avdelning för infrastrukturfrågor
 • Att genomföra riskanalyser för systemets funktionalitet och ta fram kostnadsbedömningar gällande uppgraderingar, tester och provningar
 • Att delta i utvecklingen av systemet Citybanan och liknande system inom spårtrafiken

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan.  

Hälsa och motion är viktigt för oss. Förutom friskvårdsbidrag anordnar vi Hälsospåret två gånger per år, vår friskvårdssatsning som innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter.

Fler förmåner som anställd:

 • SL Access-kort
 • Löneväxling till pensionen
 • Flextid
 • Goda möjligheter till kompetensutveckling
 • Hälsoundersökning vartannat år

Vi sitter i trevliga lokaler på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken.

Vad vi söker efter

Vi tror att du är en social och kommunikativ person som jobbar systematiskt och strukturerat i arbetet. Du är en fena på att prioritera och hitta effektiva lösningar och har en god samarbetsförmåga.

Vidare har du:

 • Relevant högskoleutbildning
 • Erfarenhet av att säkerställa affärer genom tydlig styrning och uppföljning av affärsrelationer
 • Erfarenhet av förvaltning; förståelse för affärsförvaltning och teknisk förvaltning
 • Erfarenhet av it-system, specifikt system för fastighetsövervakning

Det är meriterande om du har en fastighetsteknisk utbildning, samt kunskap av projekt- eller uppdragsverksamhet och avtalsförvaltning och arbetsmiljö inom offentlig verksamhet.

Startdatum enligt överenskommelse.

Information och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mattias Sjöström-Varg, tfn 08 -686 37 19. Om du har frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Ulrika Falk, tfn 08-686 33 68. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 2019-11-21. Vi ser fram emot din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner

Mounir Ainholm, SACO, tfn 08-686 36 52

Arne Grundberg, Vision, tfn 08-686 18 88

Webb och sociala medier

För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida www.sll.se/tfjobb. Du hittar oss också på Linkedin.

Yrkesområde: Specialister

Arbetsplats: Stockholm

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Kontakt

Ulrika Falk, Rekryterare

070-786 33 68

Mattias Sjöström Varg, Sektionschef Järnväg

08 686 37 19

Referensnummer: 166293

Stockholm

Region Stockholm

Ansök senast 2019-11-21


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp