VALT JOBB

IT-förvaltare


Ansök här

IT-förvaltare

Har du intresset och viljan att driva spännande frågor mellan verksamhet och IT? Lockas du av möjligheten att få bred kompetens och ett helhetsperspektiv i ditt arbete? Trafikförvaltningen är en föränderlig organisation och nu har vi en ledig tjänst som IT-förvaltare.

Om tjänsten

Sektion Leverans på avdelning IT ansvarar för att leverera och förvalta trafiknära IT-system, dess tillhörande utrustningar, infrastruktursystem och tjänster i enlighet med fastställda servicenivåer, budgeterad kostnad både till interna och externa intressenter. IT leverans är, liksom Trafikförvaltningen i stort en renodlad beställarorganisation. Du kommer att ingå i gruppen Verksamhetsstödjande Tjänster som består av 15 medarbetare, varav 12 är specialister och 3 är objektledare.  Om du är rätt person och har ambitionen att utvecklas vidare, så finns det goda möjligheter.

I din roll som IT-förvaltare får du bland annat jobba med att:

  • Stödja och bidra med underlag till förvaltningsplan och förvaltningsspecifikationen
  • Ansvara för fakturahantering och ta fram underlag till budget och prognos mm. inom specialistområdet
  • Följa upp och förvalta den dagliga kontaktytan för IT-leverantörer som levererar till förvaltningsobjektet, gällande åtgärder, uppföljning, ändringshantering, releasehantering och incidenthantering
  • Ta fram och validera icke-funktionella krav på alla förändringar i objektet, samt vid leverans.

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan. 

Hälsa och motion är viktigt för oss. Förutom friskvårdsbidrag anordnar vi Hälsospåret två gånger per år, vår friskvårdssatsning som innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter.

Fler förmåner som anställd:

  • SL Access-kort
  • Löneväxling till pensionen
  • Flextid
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling
  • Hälsoundersökning vartannat år

Vi sitter i trevliga lokaler på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken.

Vad vi söker efter

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom data/systemvetenskap/IT med 5 års arbetserfarenhet inom IT-förvaltning.

Du har erfarenhet av budgetering, ekonomisk uppföljning och prognos. Vidare har du god erfarenhet av att leda och driva IT-nära förvaltningsuppdrag och projekt.

Du har relevant kunskap inom ITIL och du uttrycker dig flytande i svenska och engelska. 

Det är meriterande om du har arbetat i PM3 som förvaltningsmodell och har erfarenhet av avtalshantering, avtalsuppuppföljning och offentlig upphandling.

Som kollega söker vi dig med stark drivkraft och hög social kompetens. Du har lätt för att läsa in ny information som kommer till dig och du uppskattar att arbeta i grupp.

Startdatum enligt överenskommelse.

Information och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Nadia Cedergren, mejl: nadia.cedergren@sll.se. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Jannica Chinos, tfn 08-686 36 74. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 28.e oktober. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Jannica Chinos, Rekryterare, tfn 08-686 36 74

Nadia Cedergren, tfn 070-786 3205

Fackliga kontaktpersoner

Amir Sokolović, SACO, tfn 08-686 3706

Arne Grundberg, Vision, tfn 08-686 18 88

Yrkesområde: Data/IT

Arbetsplats: Stockholm

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Webb och sociala medier

För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida www.sll.se/tfjobb. Du hittar oss också på Linkedin.

Nyckelord: IT-förvaltare, IT-specialist, IT, ITIL, PM3

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

http://www.sll.se/

Stockholm

Trafikförvaltningen Region Stockholm

Ansök senast 2020-10-28


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp