VALT JOBB

Scrum Master


Ansök här

Scrum Master

Digitaliseringen är hjärtat i vår verksamhet och vi bygger nu upp ett inhouse utvecklingsteam som arbetar med framtidens lösningar för Stockholms kollektivtrafik. Därför söker vi nu en Scrum Master som arbetar enligt agila processer och principer.

Om tjänsten

I rollen som Scrum Master ingår du i ett Agilt DevOps team som arbetar med biljett och betal området. Du kommer att arbeta nära hårdvaran för bl.a. validering av biljetter. Rollen ansvarar för de agila processerna inom teamet och har en stöttande och coachande roll för att bygga en gynnsam kultur och ett agilt mindset. Som Scrum Master har du även en viktig roll för att säkerställa att utvecklingen uppfyller trafikförvaltningens krav på säkerhet, spårbarhet och kvalité.

I rollen ingår att arbeta med allt från kravställning till estimering av utvecklingsinitiativ och genomföra storymapping. Vidare genomförs Acceptance testning, deltagande vid releaser samt att vara knutpunkt vid t.ex. incidenter och buggrättning.

Du får bland annat jobba med:

  • Att kontinuerligt förbättra teamets leveransförmåga och produktivitet
  • Att stötta i faktura- och avtalshantering 
  • Att synka med externa parter både inom mjuk- och hårdvara

I rollen ska personen bygga upp en grupp med trygg teamkänsla som är öppna för innovation och nya förbättrade idéer.

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan. 

Hälsa och motion är viktigt för oss. Förutom friskvårdsbidrag anordnar vi Hälsospåret två gånger per år, vår friskvårdssatsning som innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter.

Fler förmåner som anställd:

  • SL Access-kort
  • Löneväxling till pensionen
  • Flextid
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling
  • Hälsoundersökning vartannat år

Vi sitter i trevliga lokaler på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken.

Vad vi söker efter

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet i rollen som Scrum Master. Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av produktutveckling.

Som person behöver du ha god förmåga att planera och arbeta proaktivt. Då rollen innebär ett nära samarbete både internt inom trafikförvaltningen och externt gentemot leverantörer behöver du ha en god kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen är det även mycket viktigt att du är lösningsorienterad och drivs av att ta dig an nya utmaningar.

Startdatum enligt överenskommelse.

Information och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Michelle Påhlman, tfn 08 686 39 84. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Charlotte Sujeebun Olofsson, tfn 08 686 32 22. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 18 oktober. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Charlotte Sujeebun Olofsson, Rekryterare, tfn 08-686 32 22, 08-786 32 22

Michelle Påhlman, Gruppchef Agil produktutveckling, tfn 08-686 39 84

Fackliga kontaktpersoner

Amir Sokolović, SACO, tfn 08-686 3706

Arne Grundberg, Vision, tfn 08-686 18 88

Yrkesområde: Data/IT

Arbetsplats: Stockholm

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Webb och sociala medier

För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida www.sll.se/tfjobb. Du hittar oss också på Linkedin.

Nyckelord: Scrum Master, agila processer, produktutveckling

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

http://www.sll.se/

Stockholm

Trafikförvaltningen Region Stockholm

Ansök senast 2020-10-18


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp