VALT JOBB

Sommarjobb, energiuppföljning


Ansök här

Sommarjobb, energiuppföljning

Med datordriven energiuppföljning får Trafikförvaltningen större energieffektivisering, bättre underlag för att planera underhåll och investering samt följa upp vad som faktiskt görs.

Om tjänsten

Arbetet är knutet till utveckling av datordriven uppföljning av energianvändning i syfte att få en bättre tillgångsförvaltning i underhållsavtal och trafikavtal.

Det finns behov av att få kopplingar kontrollerade genom att följa upp i SCADA systemet som b.la. visar bilder på vilka ventilations och värmesystems temperaturer, pumpar, fläktar och energimätare som löpande följs upp. Din uppgift är bl.a. att ta fram förutsättningar för att SLs fasta och rörliga tillgångar som kommunicerar och styrs ska kunna förvaltas med hjälp av scorecards och dynamiska rapporter som vägleder i en rad beslut och aktiviteter.

Du går igenom Excellistor med signaler, t.ex. en fläkts flöde eller energimätare för en värmekrets, som är ”trolig” koppling. Med hjälp av SCADA-verktygets driftbilder syns vilket system den faktiska signalen är kopplad till och har för funktion – med hjälp av den informationen justerar du vid behov den faktiska kopplingen.

Handledaren kommer att ta fram typdriftbilder som du får komma med synpunkter på så att det blir lättare att förstå och går snabbare att justera signaltyp/system vid behov.

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan. 

Hälsa och motion är viktigt för oss.

Vi sitter i trevliga lokaler på Västra Kungsholmen.

Vem vi söker efter

Vi söker dig som tar studenten med teknisk inriktning i vår. Alternativt studerar du på högskola med teknisk inriktning.

Du har intresse och kunskap om IT-området t.ex. dataanalys, internet of things, installationsteknik, programmering.

Eftersom arbetet handlar om att samla, strukturera och sammanställa information är du noggrann och har sinne för detaljer.

Information och ansökan

Sommarjobbet är under 4 -5 veckor med start i juni enligt överenskommelse.

Vid frågor om sommarjobbet är du välkommen att kontakta handledare Erik Dunkars, tfn 070-786 3547.

Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag är den 1 juni.

Kontakt

Marie Martinsson, HR-partner, tfn 070-786 1398

Erik Dunkars, Energistrateg, tfn 070-7863547

Fackliga representanter

Mounir Ainholm, Saco

Arne Grundberg, Vision

Yrkesområde: Data/IT

Arbetsplats: Stockholm

Anställningsform: Timanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

http://www.sll.se/

Stockholm

Trafikförvaltningen Region Stockholm

Ansök senast 2020-06-01


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp