VALT JOBB

Senior Platschef, Tunnelbanan


Ansök här

Samordnande Platschef för Tunnelbanan

Arbetar du som Platschef inom järnväg idag och redo för ett utökat ansvarsområde? Eller är du ledare på högre nivå och intresserad av en ny och ständigt växande bransch?

Affärsområde tunnelbanan står inför spännande utmaningar och söker därför en erfaren och driven Platschef, med ansvar för samordningen över samtliga teknikgrenar inom tunnelbanan. Tjänsten omfattar ett övergripande ansvar för kontraktets ekonomi, avtal samt personal och innebär att samordna, planera, leda och utveckla verksamheten för att uppnå regionens mål. Du kommer att ingå i en nybildad ledningsgrupp som ansvarar för alla kontrakt mot SL, och har stora möjligheter att påverka och mandat att driva det framtida arbetet.
 
Kontraktet är idag Struktons största och består av en organisation av totalt ca. 180 personer.
 
Hos oss blir du delaktig i ett hårt arbetande team, som brinner för järnvägen och har ett starkt driv. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 
 
Arbetsbeskrivning
Som platschef för tunnelbanan ansvarar du för helheten utifrån ett affärs-och produktionsinriktat perspektiv. Du har ett flertal Platschefer i din personalgrupp, där din roll innebär allt ifrån att informera och motivera till att utveckla dem i deras ledarskap. Du kommer även få leda arbetet med den interna kulturen och arbetsklimatet, för att skapa ett vinnande team! Vidare ansvarar du för att driva effektiva arbetssätt och samordning kring de kortsiktiga planerna för både drift, underhåll och nya investeringar. Du arbetar med ekonomisk styrning, resultat och produktionskalkyler samt ansvarar för det löpande och systematiska arbetet med KMA. Du arbetar även med att följa upp och utveckla samarbetet med underentreprenörer.  
 
Vi söker dig som har:  
- En teknisk gymnasieutbildning, eller motsvarande och helst en vidareutbildning inom teknik, ekonomi eller ledarskap på högre nivå.  
- Flera års erfarenhet i en ledande befattning, helst inom spårnära miljö, med en godförståelse för hur järnvägsprojekt drivs.  
- Erfarenhet av att självständigt ansvara för större projekt med ekonomiskt ansvar.  
- Tidigare erfarenhet av att leda personalgrupper, gärna under omorganisationer eller vid förändringsarbete samt av arbete med säkerhet, kvalitet och arbetsmiljö.  
- I arbetsuppgifterna ingår en del administration, och du bör därför vara en van datoranvändare.  
- Du talar och skriver flytande svenska samt innehar Körkort B  
 
För att trivas och utvecklas i den entreprenörskultur som präglar vår organisation behöver du ha ett strukturerat arbetssätt, stort intresse för både teknik och ledarskap samt en hög ambitionsnivå. Du leder din personal genom att motivera och föregå med gott exempel för din grupp, och är van att arbeta med säkerhet, kvalitet och arbetsmiljö.  
 
 
Start: Enligt överenskommelse. 
Omfattning: Heltid. 
Plats: Region Öst, med placering i Västberga. 
 
Kontaktperson: I denna rekrytering samarbetar vi med Experis Engineering, men du anställs direkt hos oss på Strukton. För frågor kontakta Lars Buvall på 08-736 28 48.
 
 
Välkommen in med din ansökan!  
 
 
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack! 

Stockholm, Västberg

Strukton

Ansök senast 2019-04-30T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp