VALT JOBB

Signaltekniker Projekt, Strukton Rail


Ansök här

Signaltekniker till Stockholm, Västerås eller Norrköping med omnejd!

Arbetar du som signaltekniker idag, och redo för nya utmaningar?
Eller arbetar du som elektriker inom larm, installation eller automation och vill utvecklas i en spännande och växande bransch?


Ta chansen att vara med och arbeta på det nyligen vunna projektet Jönköpingsbanan!
Strukton Rail växer på den svenska järnvägsmarknaden och söker därför ansvarsfulla och självgående signaltekniker, som gillar att jobba i projektform, till vår projektgrupp inom BEST-teknikerna. Tjänsten avser en tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete på helger och nätter samt resandet förekommer, vi söker därför dig som bor i Västerås, Norrköping eller Stockholm med omnejd.              
 
Vi erbjuder:
Hos Platschef Christoffer och hans projektgrupp blir du delaktig i ett sammansvetsat och effektivt team. Som anställd på Strukton Rail blir du delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an! Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.  
 
Vi söker dig som har:  
• 3-årigt El-gymnasium eller motsvarande el-utbildning.
• Grundläggande signalutbildning.
• Yrkeserfarenhet inom området signalteknik.
• SoS-Ledare, TSM A, E, L- skydd.
• Körkort B.
• Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för allt arbete på järnvägen.
 
Påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet, så som SISÄ, är meriterande.             
 
Vi ser att du som person inte är rädd för att ta i när det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade arbetena i sin helhet. Du är självgående, lugn och stabil och kan lätt anpassa dig efter förändrade omständigheter. Att samarbeta med andra ser vi som en självklarhet!
Du behöver ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och dagböcker efter utförda arbeten.
 
För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs, se mer information på http://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/Lokforarkorkort/Trafikmedicin/Regelverk/
 
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.           
Plats: Region Öst, med placering i Stockholm, Norrköping eller Västerås med omnejd.
 
Kontakt för frågor gällande tjänsten: Christoffer Kednert, Projekt Region Öst, christoffer.kednert@strukton.se  
 
Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  
 
 
Välkommen med din ansökan!


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Region Öst

Strukton

Ansök senast 2019-02-28T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp