VALT JOBB

Signaltekniker till Svealandsbanan


Ansök här

Strukton Rail söker Signaltekniker till Eskilstuna!

 
Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland, Italien, Australien, USA och Saudi Arabien. Strukton Rail har i Sverige 950 medarbetare och omsätter ca 2,5 miljarder kronor. Läs mer om företaget på www.strukton.se
   
Är du signaltekniker och på jakt efter nya utmaningar?
Eller arbetar idag som elektriker inom t.ex. larm, installation eller automation och vill utvecklas inom en spännande och växande bransch?
Strukton Rail söker nu signaltekniker till vårt drift- och underhållskontrakt på Svealandsbanan, med utgångspunkt i Eskilstuna. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete på helger och nätter samt beredskap i hemmet förekommer.
 
Hos Platschef Fredrik och Abetsledare Roger blir du delaktig i ett drivet och sammanhållet gäng, som arbetar hårt tillsammans mot uppsatta mål.
Som anställd på Strukton Rail är du med och bidra till Sveriges infrastruktur och en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar inte på spåren utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.
 
Vi söker dig som har:
 • 3-årigt El-gymnasium eller motsvarande el-utbildning.
• Arbetat som installationselektriker, automationselektriker/industrielektriker med erfarenhet av t.ex. felsökning, larm, fiber, tele etc.
• Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnväg.
• Körkort B är ett krav.
 
Det är meriterande om du dessutom har:
• Grundläggande signalutbildning.
• Yrkeserfarenhet inom området signalteknik.
• SoS-Ledare, TSM A, E, L, S - skydd.
• Påbyggnadsutbildningar som t.ex. SISÄ, är mycket meriterande. 
 
För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs.
Du kan läsa mer på: https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf
 
Personliga egenskaper  
Vi ser att du är en person som inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade arbetena i sin helhet. Du är självgående eller driven mot att snabbt lära dig nytt och kan lätt anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.
 
Start: Omgående 
Omfattning: Heltid  
Plats: Region Öst, Eskilstuna.
 
För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Platschef Fredrik Edhborg Fredrik.Edhborg@Strukton.se eller tel: 010-4805661.
 
Välkommen med din ansökan!
 
 
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!   

Eskilstuna

Strukton

Ansök senast 2019-03-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp