VALT JOBB

Signaltekniker till Tunnelbanan, Strukton Rail


Ansök här

Signaltekniker sökes till drift och underhållsarbete i Stockholms tunnelbana!

Är du signaltekniker inom järnväg och på jakt efter nya utmaningar?  
Eller arbetar du som elektriker inom larm, installation, automation eller styr och vill utvecklas i en spännande och växande bransch?
Strukton Rail söker nu signaltekniker till vårt drift- och underhållskontakt på Tunnelbanan i Stockholm med utgångspunkt i Västberga. Tjänsten omfattar såväl förebyggande arbete som felavhjälpande underhållsinsatser på signalsystemet samt elsäkerhetsarbeten och skötsel av tunnelbanan. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är främst förlagt nattetid, helg och beredskap i hemmet förekommer.  
 
Vi erbjuder:  
Hos Platschef Timmy blir du delaktig i ett drivet, sammansvetsat och engagerat gäng som arbetar hårt tillsammans för att få Stockholms tunnelbanan att rulla. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare kollektiv/järnvägstrafik.  
Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.  
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.  
 
Vi söker dig som har:  
• 3-årigt El-gymnasium eller motsvarande el-utbildning.  
• Arbetat som installations-, automations- eller industrielektriker med erfarenhet av t.ex. felsökning, larm, fiber eller tele.
• Körkort B är ett krav.  
• Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete i SL´s anläggningar.  
 
Det är meriterande om du har:  
• Grundläggande signalutbildning.  
• Yrkeserfarenhet inom området signalteknik.  
• Spårbehörighetsutbildning på SL/TF banor.  
• Påbyggnadsutbildningar som t.ex. SISÄ, är mycket meriterande.  
 
För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs.  
 
Personliga egenskaper:
Vi ser att du är (personliga egenskaper som önskas). Trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.  
 
Start: Omgående/enl ö.k.
Omfattning: Heltid.  
Plats: Region Öst, placering Västberga.  
Kontakt vid frågor gällande tjänsten: Platschef Timmy Åhlén på timmy.ahlen@strukton.se eller tel: 0761152757.  
 
Välkommen med din ansökan!  

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Västberga

Strukton

Ansök senast 2019-05-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp