VALT JOBB

Signaltekniker Tunnelbanan - Sommarjobb


Ansök här

2st sommarjobbare inr. El sökes till Stockholms tunnelbana! 

Vill du få möjligheten till ett spännande och tekniskt sommarjobb inom Stockholms lokaltrafik? Välkommen att söka till Strukton Rails signaltekniska avdelning på Tunnelbanan!

Som sommarjobbare på Strukton Rails signalavdelning kommer du, under god handledning, få arbeta med underhåll av signalanläggningen på Stockholms tunnelbanan samt få utföra kabelarbeten och rälsbyten. Du kommer att få börja som hantlangare och vara behjälplig till övrig personal, för att sedan få ta mer ansvar allt eftersom.              
 
Vi erbjuder:  
Hos arbetsledare Robert och Khaled blir du delaktig i ett drivet och effektivt gäng, med många erfarna kollegor. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare kollektivtrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder ett utvecklande och spännande sommarjobb, med lön enligt kollektivavtal.
 
Vem är du?  
Vi söker dig med genomförd Elgymnasie utbildning, eller motsvarande, som tidigare har arbetat eller praktiserat som elektriker. På grund av säkerhetskrav behöver du behärska svenska i både tal och skrift samt ha fyllt 18år. Vi ser även att du har körkort och baskunskaper i Excel. Vi söker dig som är att du är noggrann, öppen i din kommunikation och en riktig lagspelare. Du är nyfiken på t.ex. nya arbetssätt och vill lära dig mer om arbete inom järnvägsbranschen.
 
Tidsperiod:  
Från 3/6 t.o.m. 30/8 2019.  
 
Placeringsort:  
Stockholm, Västberga.  
 
För information om tjänsten: Platschef Timmy Åhlén, Timmy.Ahlen@strukton.se  
 
 
Välkommen in med din ansökan!  
 OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Stockholm, Västberga

Strukton

Ansök senast 2019-05-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp