VALT JOBB

Chef Kontrollgruppen


Ansök här

Är du vår nya chef för Kontrollgruppen?

Vi är framtidens sätt att resa. En enda flygresa mellan Stockholm – Göteborg släpper ut lika mycket koldioxid som 40.000 tågresor, på samma sträcka. SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Koncernen har drygt 5000 anställda med en omsättning på 7,9 miljarder. Varje dag reser 140.000 personer med oss på någon av våra 1200 avgångar. Vi vill fortsätta utveckla Sverige genom att binda samma regioner och fler orter och huvudstäder i norden.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som chef för Kontrollgruppen leder du arbetet hos oss för att driva Kontrollgruppens arbetssätt framåt genom knivskarpa analyser och innovativa lösningar på de utmaningar som uppstår. Du är en god arbetsgivarrepresentant och hjälper bolaget att efterleva SJs uppförandekod. Du är ansvarig för att säkerställa att det finns rätt antal resurser att tillgå och du ansvarar för Resekontrollanternas kompetensutveckling genom att styra, leda och följa upp behov av utbildning såväl som arbetspassens innehåll. Du bidrar aktivt till att identifiera behov av insatser och du dokumenterar, analyserar och rapporterar vidare utfallet i etablerade forum inom bolaget. I rollen ingår även budgetansvar.

Utbildningskrav

Du har en godkänd examen från treårigt gymnasium (eller motsvarande) och vi ser gärna att du har meriter från högskola/universitet.

Kompetens

Som person har du en mycket hög analytisk kapacitet och du kan på ett pedagogiskt sätt omvandla analyser till handling. Du har en utmärkt struktur på ditt arbete och du är en problemlösare med förmågan att bibehålla ditt lugn och fokus. Som chef för Kontrollgruppen är det viktigt att du är empatisk, flexibel och att du kan leda dig själv med stort ansvar och frihet. Du har en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska, oavsett om det är i skrift eller tal och vi ser att du har goda kunskaper inom Excel och Office-paketet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbetsledande roller.

Övrigt

Tjänsten är placerad i centrala Stockholm och du arbetar kontorstid, måndag – fredag. Urval sker löpande så varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Kontakt:

David Lang, HR Verksamhetspartner

David.Lang@sj.se

Birgitta Angard Arvesen, Chef Service

Birgitta.AngardArvesen@sj.se

Stockholm

SJ AB

Ansök senast 2020-01-28


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp