VALT JOBB

Fordonsingenjör ansvar undhållsoptimering


Ansök här

Fordonsingenjör med ansvar för Underhållsoptimering till SJ

Stockholm Team Upphandlad trafik Sista ansökningsdag: 2021-06-12

SJ för människor närmare varandra, varje dag. SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, Norge, liksom Skandinaviens huvudstäder och varje dag möts våra kunder och medarbetare på någon av våra 1500 avgångar från över 400 stationer. SJ ägs av svenska staten och har som uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg.

Är du intresserad av teknik och är affärsmässigt orienterad? Då har vi en intressant tjänst för dig inom Teknisk Produktledning, Team Upphandlad trafik. SJ:s division Fordon söker nu Fordonsingenjör med ansvar för Underhållsoptimering som ska utveckla och förvalta fordonssystem utifrån affärsmässiga förutsättningar och kundernas behov, samt SJ´s mål.

I denna roll får du möjligheten att arbeta nära affären med livscykelanalys, kundbehov och driftekonomi kring de fordon som SJ kör i upphandlad trafik.

  • Utföra underhållsanalyser i syfte att föreslå tekniska och ekonomiska förbättringar
  • Delta i arbetet att införa tillståndsbaserat underhåll med hjälp av digitalt stöd
  • Delta i arbetet att utveckla processer och arbetssätt för underhållsoptimering på Division Fordon
  • Framtagande och uppföljning av nyckeltal för alla underhållskontrakt på gruppen

SJ erbjuder en utvecklande roll i en organisation under stor förändring. SJ befinner sig i ett spännande skede av intensiv förnyelse och utveckling på en helt fri och konkurrensutsatt marknad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civilingenjör, eller motsvarande, och har erfarenhet av utveckling och förvaltning av komplexa system. Som person är du affärs- och kvalitetsorienterad, samt strukturerad och drivande. Då du i denna roll har många kontakter, vill vi att du är duktig på att samarbeta och bygga relationer. Viktigt är att du kan hantera affärsmässiga relationer. God svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar SJ med Jefferson Wells. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tomas Löfgren på telefon +46722099278 eller mail Tomas.Lofgren@jeffersonwells.se. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar din ansökan med CV och personligt brev till oss snartast möjligt!

SJ vet att mångfald ger fler perspektiv och ökar SJs konkurrenskraft. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrunder som vill vara med och bidra till ett inkluderande arbetsklimat. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm

SJ AB

Ansök senast 2021-06-12


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp