VALT JOBB

Gruppchef


Ansök här

Vi söker en Gruppchef till Gävle!

Kort om affärsområdet

Till vår åkstation i Gävle söker vi nu en Gruppchef. Du kommer att tillhöra division Trafik och Service vilket omfattar enhet Trafik, Service, Trafikledning och Personalplanering. Som Gruppchef kommer du att bli chef över ett antal Lokförare baserade i Gävle.

Arbetsuppgifter och ansvar

Gruppchefen på Trafik styr och leder Lokförarna i det operativa arbetet på åkstationen. Våra Lokförare har högt säkerhetstänk, är serviceinriktade, professionella, ser till att resenärerna känner sig trygga och får en behaglig resa med oss. 

Som Gruppchef jobbar man med arbetsmiljö, trafiksäkerhet, rehabilitering, har medåkning och medarbetarsamtal. Gruppchefen arbetar för hela SJs utveckling och främjar aktivt förståelse, kravställande och kommunikation mellan olika delar i företaget. Man har också ekonomiskt ansvar för sitt område samt följer upp områdets mål och resultat. För andra agerar Gruppchefen som förebild och förmedlar SJs värderingar och kultur.

Som Gruppchef på SJ erbjuds du en möjlighet att få arbeta i en dynamisk roll i en välkomnande organisation som är under ständig utveckling. För att trivas i rollen så bör du vara en utförare som tycker om att motivera och coacha medarbetare att utvecklas och växa med sina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i ledande befattning, gärna inom transportbranschen. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att leda på distans.

Högskole- eller kandidatexamen inom Organisation och ledarskap, Företagsekonomi, Personalvetare eller likvärdigt är meriterande.

SJ arbetar fokuserat med digitalisering och mycket god datorvana är därför nödvändigt. Vi arbetar med Microsoft Office 365, gällande HR relaterade system så arbetar vi med b.la Aditro och SAP SuccessFactors.

Du som söker är mål- och resultatinriktad, positiv med förmåga att motivera och entusiasmera medarbetare. Som ledare är du kommunikativ och tydlig, drivande, affärsmässig, handlingskraftig och riskmedveten. Vidare har du vilja och förmåga att samarbeta med andra, är lösningsfokuserad, rationell och kan fatta rätt beslut i svåra situationer.

Övrigt:

På grund av GDPR hanterar vi enbart ansökningar via den här annonsen.

I den här rekryteringen tillämpar SJ personlighetstester.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillsättning kan ske fortlöpande under processen, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

SJ vet att mångfald ger fler perspektiv och ökar SJs konkurrenskraft. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrunder som vill vara med och bidra till ett inkluderande arbetsklimat. SJ för människor närmare varandra, varje dag. SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Koncernen hade 4 600 medarbetare och en omsättning på cirka 8,6 miljarder kronor under 2019. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag väljer 150 000 personer att resa med någon av SJs 1220 avgångar från 291 stationer. SJ ägs av svenska staten och har som uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg och har utsetts till Sveriges grönaste varumärke, bästa inrikes transport och Europas mest digitala resebolag.

Kontakt:

Anna Lycke, Produktionsområdeschef Trafik Nord

010-7518788

Anna.Lycke@sj.se

Gävle

SJ AB

Ansök senast 2020-07-18


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp