VALT JOBB

Gruppchef


Ansök här

Gruppchef till Västerås

Västerås Service Västerås Sista ansökningsdag: 

Vi söker nu en Gruppchef till Västerås, tillsvidare

Kort om affärsområdet

Till vår åkstation i Västerås söker vi nu en Gruppchef. Du kommer att tillhöra division Trafik och Service vilket omfattar enhet Service, Trafik, Trafikledningen och Personalplanering. Som Gruppchef kommer du att bli chef över ett antal Tågvärdar baserade i Västerås.

Arbetsuppgifter och ansvar

Gruppchefen på Service styr och leder tågvärdar i det operativa arbetet på åkstationen. Våra tågvärdar har högt säkerhetstänk, är serviceinriktade, professionella, ser till att resenärerna trivs samt känner sig sedda och trygga.

Som Gruppchef jobbar man med arbetsmiljö, trafiksäkerhet, rehabilitering, har medåkning och medarbetarsamtal. Gruppchefen arbetar för hela SJs utveckling och främjar aktivt förståelse, kravställande och kommunikation mellan olika delar i företaget. Man har också ekonomiskt ansvar för sitt område samt följer upp områdets mål och resultat. För andra agerar Gruppchefen som förebild och förmedlar SJs värderingar och kultur.

Som Gruppchef på SJ erbjuds du en möjlighet att få arbeta i en dynamisk roll i en välkomnande organisation som är under ständig utveckling. För att trivas i rollen så bör du vara en utförare som tycker om att motivera och coacha medarbetare att utvecklas och växa med sina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i ledande befattning, gärna inom transportbranschen eller hotell och restaurang. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att leda på distans.

Minst treårigt gymnasium eller motsvarande är ett krav. Högskole- eller kandidatexamen inom Servicemanagement, Företagsekonomi, Personalvetare eller likvärdigt är meriterande.

SJ arbetar fokuserat med digitalisering och mycket god datorvana (Microsoft Office) är därför nödvändigt.

Du som söker är mål- och resultatinriktad, positiv med förmåga att motivera och entusiasmera medarbetare. Som ledare är du kommunikativ och tydlig, drivande, affärsmässig, handlingskraftig och riskmedveten. Vidare har du vilja och förmåga att samarbeta med andra, är lösningsfokuserad, rationell och kan fatta rätt beslut i svåra situationer.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillsättning sker fortlöpande under processen.

Ansökan

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

SJ vet att mångfald ger fler perspektiv och ökar SJs konkurrenskraft. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrunder som vill vara med och bidra till ett inkluderande arbetsklimat. SJ för människor närmare varandra, varje dag. SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Koncernen omsätter cirka 7,9 miljarder SEK och har 4 600 medarbetare. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag väljer 140 000 personer att resa med någon av SJs 1 200 avgångar från 288 stationer.

Kontakt:

Karin Ekenhäll, Produktionsområdeschef

010-7515213

Västerås

SJ AB

Ansök senast 2019-12-20


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp