VALT JOBB

Komfortoperatörer


Ansök här

Komfortoperatörer till SJ i Malmö

Brinner du för att resenärerna ska bli nöjda? Då är det dig vi söker som Komfortoperatör. Du kommer att bli del av ett spännande team för att ge våra kunder en fantastisk resa ombord på våra tåg. Du kommer att bli en av våra viktigaste pusselbitar!

Om arbetet

Arbetet som Komfortoperatör utförs alla dagar på året och under alla väderförhållanden. Du är en viktig kugge för att alltid hålla tågen rena och välstädade med bra komfort för våra kunder. Det blir ditt jobb tillsammans med dina kollegor att ansvara för att dagens och morgondagens resenär får en positiv upplevelse när han eller hon inleder sin resa.

Utmaningarna för dig i jobbet blir många då arbetsuppgifterna inom städuppdraget är av varierande karaktär, så du måste vara flexibel eftersom förhållandena och uppgifterna växlar hela tiden. Yttre påverkan så som väder, förseningar och infrastruktur gör att tågen inte alltid kommer till den plats som var tänkt. Din arbetsplats är på och vid spårområdet vilket betyder att säkerheten alltid måste sättas främst. Kvalitén i arbetet för våra kunder måste säkerställas oavsett yttre omständigheter. Vi erbjuder en spännande miljö att arbeta i, trevliga arbetskamrater och ett omväxlande arbete.

Du erbjuds

Om du har vad som krävs erbjuder vi dig en timanställning med eventuell chans till förlängning. Din anställning hos SJ AB omfattas av bra förmåner och gällande kollektivavtal.

Din profil

  • Du har B-körkort
  • Du har god svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av städning och kundservice är meriterande (gärna från båt-, flyg- och tåg)

Som person bör du vara

  • Serviceminded
  • Positiv
  • Noggrann och kvalitetsmedveten
  • Effektiv
  • Fysiskt i god form
  • Flexibel
  • Gilla nya utmaningar

Anställning

Innan vi kan erbjuda dig anställning krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret samt ett godkänt alkohol/drogtest samt en läkarundersökning. Tjänsten innebär skiftarbete över dygnets alla timmar inklusive helgtjänstgöring. Anställningen börjar med en fyradagarskurs. Kursen är under dagtid och kräver fullständig närvaro.

Övrigt

Vi kan erbjuda timanställning.

Ansökan

Urval sker fortlöpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas per telefon. Vi tar endast emot ansökningar via www.sj.se/jobb. Ansökningar via brev och mail kommer att lämnas obehandlade. 

SJ vet att mångfald ger fler perspektiv och ökar SJs konkurrenskraft. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrunder som vill vara med och bidra till ett inkluderande arbetsklimat. SJ för människor närmare varandra, varje dag. SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Koncernen hade 4 600 medarbetare och en omsättning på cirka 8,6 miljarder kronor under 2019. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag väljer 150 000 personer att resa med någon av SJs 1220 avgångar från 291 stationer. SJ ägs av svenska staten och har som uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg och har utsetts till Sveriges grönaste varumärke, bästa inrikes transport och Europas mest digitala resebolag.

Kontakt:

Monika Miettinen, Depåledare

070-0035093

Monika.Miettinen@sj.se

Malmö

SJ AB

Ansök senast 2021-01-26


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp