VALT JOBB

Komfortoperatörer


Ansök här

Komfortoperatör till SJ Hagalund

Som Komfortoperatör är du en viktig länk i kedjan som ansvarar för att leverera hela och rena tåg. Tillsammans ansvarar ni för att alltid leverera välstädade tåg i tid! Genom ditt jobb är du med och bidrar till att SJ:s kunder får en positiv upplevelse när de väljer att resa med oss!

Just nu söker vi Dig som vill arbeta heltid (allmän visstidsanställning), men även dig som vill arbeta som timanställd vid behov!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som Komfortoperatör ansvarar du för städningen av SJs tåg inne på vår depå i Hagalund. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att våra kunder får den bästa komforten och en positiv reseupplevelse med SJ. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att städa SJ tåg, rapportera avvikelser samt säkerställa god komfort för våra resenärer. Arbetet utförs i skift alla dagar i veckan, dygnet runt och mestadels arbetar du utomhus året runt. Verksamheten är öppen årets alla dagar, dygnet runt och arbetet utförs i tre skift.

Din profil

Vi söker dig som är minst 18 år gammal och vill ha ett fysiskt, utmanande samt omväxlande arbete. Du talar flytande svenska i såväl tal som skrift. Vi ser det även som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbetat med städning eller andra serviceinriktade tjänster. Då arbetet förläggs i skift och innebär oregelbundna arbetstider, är det även viktigt att du på ett obehindrat sätt kan ta dig till arbetet även utanför kollektivtrafikens tider.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du flexibel, säkerhetsmedveten och serviceinriktad. För dig är det naturligt att alltid sätta kundens behov i fokus och du har hög arbetsmoral med stor känsla för kvalitét i ditt arbete. Arbetstempot är tidvis högt och det ställer krav på din stresstålighet. Du kommer att arbeta i lag vilket kräver god samarbets- och kommunikationsförmåga, samtidigt som du ska kunna arbeta självständigt.

Särskilda krav

SJ begär utdrag ur Polisens belastningsregister (genom tredjepartsföretag, Verifiera) och tar kreditupplysning som ett obligatoriskt moment om man går vidare i rekryteringsprocessen. SJ tillämpar också, i enlighet med transportsstyrelsens riktlinjer, slumpmässiga alkohol-och drogtester. För att kvalificera dig till utbildningen måste du också genomgå en hälsoundersökning. Du ska vara drogfri, ha god syn, god hörsel och färgseende samt i övrigt uppfyllda krav enligt Transportstyresens regler om hälsoundersökning och hälsotillstånd. Om du vill veta mer kan du läsa här.

Vi erbjuder

Du erbjuds en trygg anställning med kollektivavtal och du får ett spännande samt omväxlande arbete. När du börjar får du en grundläggande utbildning och praktisk introduktion. Vi står för arbetskläder och mobiltelefon i jobbet. Vi investerar kontinuerligt i både vidareutbildning och uppdaterade arbetsverktyg för våra medarbetare.

Som anställd på SJ har du en rad förmåner:

  • Friskvårdsbidrag på 1 500 kr/år för tillsvidare- och visstidsanställda, 750 kr/år för timanställda
  • Specialpris på privatresor med SJ
  • Rabatter och erbjudanden hos utvalda företag som SJ har avtal med
  • Tillgång till gratis gym i depån Hagalund före- och efter arbetstid
  • Vi anordnar olika aktiviteter under året i syfte att öka gemenskapen

Din ansökan

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast 9:e feb 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. I denna rekrytering samarbetar SJ med We Select och din ansökan skickar du in här. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sofia Bellinder på sj@weselect.com

Välkommen med din ansökan!

SJ vet att mångfald ger fler perspektiv och ökar SJs konkurrenskraft. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrunder som vill vara med och bidra till ett inkluderande arbetsklimat. SJ för människor närmare varandra, varje dag. SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Koncernen omsätter cirka 7,9 miljarder SEK och har 4 600 medarbetare. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag väljer 140 000 personer att resa med någon av SJs 1 200 avgångar från 288 stationer.

Hagalund, Stockholm

SJ AB

Ansök senast 2020-02-09


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp