VALT JOBB

Tågvärd


Ansök här

SJ Götalandståg söker en tågvärd till Lidköping, timanställning

Om arbetet

Som tågvärd på SJ Götalandståg ser du till att våra resenärer får en trevlig och bra resa. Du ger våra kunder service, information och tillser säkerheten ombord. Du kommer att hjälpa resenärer tillrätta och sköta högtalarutrop under färdens gång samt kontrollera att kunderna har giltiga biljetter. Du är serviceinriktad, har högt säkerhetstänk, är professionell och ser till att resenärerna trivs och känner sig sedda. Förutom utbildning, bra förmåner, utvecklingsmöjligheter och hela Västsverige som din arbetsplats får du fantastiska kollegor och möjligheten att träffa hundratals människor varje dag. Arbetstiderna varierar och övernattningar på annan ort förekommer. Det ställs krav på flexibilitet under tidvis högt arbetstempo.

Din profil

Du kan anpassa din kommunikation till situation och mottagare samt lyssna på andras åsikter

Du är serviceinriktad och gör alltid ditt bästa för att kunden ska få en bra upplevelse

Du har hög samarbetsförmåga

Du är trygg och stabil

Du är anpassningsbar och kan ändra dig efter ändrade omständigheter

Du är självgående och tar egna initiativ grundade i instruktioner och yttre omständigheter

Kunskap och erfarenhet

Du har tidigare arbetslivserarenhet från servicebranschen. Om du dessutom har erfarenhet av att jobba med säkerhet är det meriterande.

Du talar svenska och engelska samt skriver svenska obehindrat. Vi värdesätter även ytterligare språkkunskaper

Du har IT-vana och är van vid att hantera smartphones

Anställning

Vi söker en tågvärd för timanställning med start v 40. Anställningen inleds med en betald utbildning på heltid i fyra veckor. Utbildningen är till stor del förlagd i Göteborg. Din anställning omfattas av bra förmåner och gällande kollektivavtal.

Formella krav

Som tågvärd på SJ Götalandståg AB måste du ha fyllt 20 år, vara drogfri, ha ett godkänt belastningsregister, ha god syn med eller utan glasögon samt god hörsel och normalt färgseende. Arbetet innebär uniformsplikt.

SJ Götalandståg AB, som är ett helägt dotterbolag till SJ AB, startade sin verksamhet den 1 maj 2012. Västtrafik, Jönköpings länstrafik och Hallandstrafiken är våra uppdragsgivare och vårt uppdrag är att tillsammans med dem vara en engagerad samhällsaktör som erbjuder trygga och pålitliga kollektivtrafikresor i Västsverige. Trafiken finns som huvuddel i Västra Götaland med förbindelser till bland annat Varberg och Nässjö. Pendeltrafik bedrivs på sträckorna Göteborg-Alingsås, Göteborg-Kungsbacka och Göteborg-Älvängen. SJ Götalandståg har idag runt 800 medarbetare som alla arbetar med målsättningen att skapa de bästa förutsättningarna för ett ständigt växande antal nöjda och lojala kunder i regionen.

Kontakt:

Therese Wejerfelt, HR verksamhetspartner

010-7515565

therese.wejerfelt@sj.se

Marcus Lillerskog, Chef Service

0700031738

marcus.lillerskog@sj.se

Lidköping

SJ Götalandståg

Ansök senast 2020-08-02


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp