VALT JOBB

Tågvärdar


Ansök här

SJ Götalandståg söker flera tågvärdar till Göteborg, tillsvidareanställning 75%

Om arbetet

Som tågvärd på SJ Götalandståg ser du till att våra resenärer får en trevlig och bra resa. Du ger våra kunder service, information och tillser säkerheten ombord. Du kommer att hjälpa resenärer tillrätta och sköta högtalarutrop under färdens gång samt kontrollera att kunderna har giltiga biljetter. Du är serviceinriktad, har högt säkerhetstänk, är professionell och ser till att resenärerna trivs och känner sig sedda. Förutom utbildning, bra förmåner, utvecklingsmöjligheter och hela Västsverige som din arbetsplats får du fantastiska kollegor och möjligheten att träffa hundratals människor varje dag. Arbetstiderna varierar och övernattningar på annan ort förekommer. Det ställs krav på flexibilitet under tidvis högt arbetstempo.

Din profil

 • Du är serviceinriktad och gör alltid ditt bästa för att kunden ska få en bra upplevelse
 • Du är beslutsam och visar gott omdöme även under tidspress
 • Du sätter alltid säkerheten i första hand
 • Du är stresstålig och kan fokusera på rätt saker
 • Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter
 • Du har hög integritet och agerar professionellt i din yrkesroll
 • Du är lojal och handlar i enlighet med mål och policys
 • Du har hög samarbetsförmåga

Utbildning

Godkänt treårigt gymnasium eller motsvarande

Kunskap och erfarenhet

 • Du har tidigare arbetslivserarenhet från servicebranschen
 • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vi värdesätter även ytterligare språkkunskaper
 • Du har IT-vana och är van vid att hantera smartphones

Anställning

Anställningen inleds med en betald utbildning på heltid i fyra veckor den 20 januari 2020. Din anställning omfattas av bra förmåner och gällande kollektivavtal.

Formella krav

Som tågvärd på SJ Götalandståg AB måste du ha fyllt 20 år, vara drogfri, ha god syn med eller utan glasögon samt god hörsel och normalt färgseende. Arbetet innebär uniformsplikt.

SJ Götalandståg AB, som är ett helägt dotterbolag till SJ AB, startade sin verksamhet den 1 maj 2012. Västtrafik, Jönköpings länstrafik och Hallandstrafiken är våra uppdragsgivare och vårt uppdrag är att tillsammans med dem vara en engagerad samhällsaktör som erbjuder trygga och pålitliga kollektivtrafikresor i Västsverige. Trafiken finns som huvuddel i Västra Götaland med förbindelser till bland annat Varberg och Nässjö. Pendeltrafik bedrivs på sträckorna Göteborg-Alingsås, Göteborg-Kungsbacka och Göteborg-Älvängen. SJ Götalandståg har idag runt 800 medarbetare som alla arbetar med målsättningen att skapa de bästa förutsättningarna för ett ständigt växande antal nöjda och lojala kunder i regionen.

Kontakt:

Peter Ljungwall, Chef Service

010-7515269

peter.ljungwall@sj.se

Therese Drevesjö, HR verksamhetspartner

010-7515565

Therese.Drevesjo@sj.se

Göteborg

SJ Götalandståg

Ansök senast 2019-10-19


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp