VALT JOBB

Spårsvetsare sökes till Strukton Rail, Södertälje!


Ansök här

Är du spårsvetsare inom järnvägen och på jakt efter nya utmaningar? 
Eller arbetar du med svets inom bygg & anläggning och vill utvecklas i en ständigt växande bransch? 
 
Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu drivna Spåsvetsare till vårt drift- och underhållskontrakt i Södertälje. Arbetet omfattar alltifrån drift, avhjälpande- och förebyggande underhåll av järnvägsanläggning. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är främst förlagt nattetid. Helgarbete samt beredskap i hemmet förekommer. 
 
Vi erbjuder: 
Hos oss blir du delaktig i ett drivet och sammansvetsat gäng, som arbetar hårt tillsammans mot uppsatta mål med många yrkeskunniga kollegor. 
 
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS:  Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 
 
Vi söker dig som har:     
• Grundläggande utbildning i banteknik från Järnvägsskolan i Ängelholm eller Vansbro, alternativt annan likvärdig utbildning    
• Minst två års yrkeserfarenhet som svetsare    
• Gillar att arbeta med kroppen och motiveras av fysiskt arbete.  
• Har goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på (järnvägen eller för att vistas i SL´s anläggningar).  
• Har B-körkort, vi ser gärna att du även har C-körkort.  
 
Det är meriterande om du har:  
• Yrkeserfarenhet av arbete på järnväg.  
• Giltig behörighet att vistas i spår på SL´s (Kat 19) / Trafikverkets anläggningar (BASÄ-VISTA). 
 
För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs.  
 
Personliga egenskaper   
Du är självgående, lugn och stabil och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser. 
 
Start: Omgående. 
Omfattning: Heltid.   
Plats: Region Öst, Södertälje.  
 
För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Platschef Thomas Söderman på Thomas.Soderman@strukton.se eller telefon: 070 371 15 66 
 
Välkommen med din ansökan! 
 
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack! 
 

Göteborg

Strukton

Ansök senast 2019-05-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp