VALT JOBB

Spårsvetsare till Stockholm Mitt & Citybanan!


Ansök här

Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Därför söker vi nu ansvarsfulla och självgående spårsvetsare till region Öst och vårt drift- och underhållskontrakt till Stockholm Mitt och Citybanan. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Det förekommer schemalagd arbetstid som täcker årets alla dagar och dygnets alla timmar. Beredskap i hemmet kan förekomma.     
 
Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade uppgifterna i sin helhet. Du är självgående, lugn och stabil och kan lätt anpassa dig efter förändrade omständigheter.   
 
Vi söker dig som har:     
• Grundläggande utbildning i banteknik från Järnvägsskolan i Ängelholm eller Vansbro, alternativt annan likvärdig utbildning    
• Minst två års yrkeserfarenhet som svetsare    
• Certifikat inom minst en spårsvetsmetod, men vi ser gärna att du har fler certifikat   
• B-körkort och gärna även C-kort   
• Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen    
 
Har du tidigare arbetat som spårsvetsare eller gått påbyggnadsutbildningar inom området är det särskilt meriterande.    
 
Påbyggnadsutbildningar inom det bantekniska området är meriterande.  
 
För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs, se mer information på http://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/Lokforarkorkort/Trafikmedicin/Regelverk/.    
 
Start: Omgående eller enligt överenskommelse    
Omfattning: Heltid    
Plats: Region Öst med placering i Tomteboda 
 
Kontakt för frågor gällande tjänsten: Anders Örnberg, Arbetsledare, 010-480 57 16 
 
Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.    
 
Välkommen med din ansökan!  

Tomteboda

Strukton

Ansök senast 2019-02-28T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp