VALT JOBB

Spårsvetsare till Strukton Rail, Västerås


Ansök här

Mälarbanan söker svetskunnig!

Är du spårsvetsare inom järnvägen och på jakt efter nya utmaningar?
Eller arbetar du med svets inom bygg/anläggning och vill utvecklas i en ny bransch?   
Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu drivna spårsvetsare till vårt drift och underhållskontrakt på Mälarbanan. Arbetet omfattar såväl förebyggande som felavhjälpande underhållsinsatser i spårmiljö. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är främst förlagt nattetid. Helgarbete samt beredskap i hemmet förekommer.  
 
Vi erbjuder:  
Hos Arbetsledare Johan Holmdahl blir du delaktig i ett drivet, sammansvetsat och engagerat gäng med många yrkeskunniga och erfarna kollegor som drivs av att arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på och Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.  
 
Vi söker dig som har:  
• Trafikverkets grundläggande utbildning i skarvsvetsning och/eller pinnsvets alt. några års erfarenhet av svets inom bygg och anläggning.  
• Yrkeserfarenhet av arbete på järnväg.  
• Gillar att arbeta med kroppen och motiveras av fysiskt arbete.  
• Har goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen  
• Har B-körkort, vi ser gärna att du även har C-körkort.  
 
Det är meriterande om du har:  
• Utbildning och/eller erfarenhet av påläggsvetsning.  
• Giltig behörighet att vistas i spår på Trafikverkets anläggningar (BASÄ-VISTA).  
 
För arbete i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs:  
https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf  
Personliga egenskaper  
Vi ser att du är punktlig och självgående, samt trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.  
 
Start: Omgående.  
Omfattning: Heltid.  
Plats: Region Öst, placering i Västerås.  
Kontakt: Platschef Jonas Thuresson på Jonas.Thuresson@strukton.se eller telefon: 076-1152595.  
 
Välkommen med din ansökan!  
 
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Västerås

Strukton

Ansök senast 2019-05-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp