VALT JOBB

Analytiker till Strukton Asset Management - sommarjobb


Ansök här

Söker du ett spännande och utvecklande sommarjobb inom datamodellering och analys? 
Välkommen att söka till Strukton Rail Asset Management!


Arbetsbeskrivning:
Strukton Rail söker en sommaranställd för att skapa analyser i Power BI utifrån anläggningsdata. Vi har en stor mängd data som inkommer från våra anläggningar, och du kommer under få arbeta självständigt med att skapa rapporter utifrån denna data för att kunna säga hur anläggningens status är samt vilka delar som behöver mer eller mindre underhåll.


Vi erbjuder:
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder ett utvecklande och spännande sommarjobb, med lön enligt kollektivavtal.

Vi söker:
Du har Högskoleutbildning med någon form av IT inriktning, och är generellt kunnig inom IT, data-analys och datamodellering. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av Power BI eller annat business intelligence-verktyg.

För att trivas i rollen ser vi att du är noggrann, ansvarstagande och analytisk samt att du är strukturerad och kan
jobba självständigt. Du tar ansvar för arbetsuppgiften och kontaktar närmsta chef eller handledare vid problem. Det kan hända att hjälp ej är på plats fysiskt under sommaren, men avstämningar med din handledare kring hur arbetet fortlöper kommer ske veckovis.

Tidsperiod: 15 Juni – 14 Augusti.
Placeringsort: Stockholm, Västberga.
Vid frågor om tjänsten: Head of Asset Management Stephan Winkler, tel:
073-0603310

Välkommen med din ansökan!

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av ytterligare företag. Tack!

Västberga

Strukton

Ansök senast 2020-04-05T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp