VALT JOBB

Arbetsledare Bana till drift & underhåll SSB1


Ansök här

Arbetar du inom järnväg idag och redo för nya utmaningar som ledare?
Eller är du ledare och intresserad av en ny, spännande och ständigt växande bransch?


Strukton Rail utökar och söker nu en driven arbetsledare till vårt drift- och underhållskontrakt Södra Stambanan 1, med placering i Mjölby. Arbetet omfattar såväl förebyggande som felavhjälpande underhållsinsatser på perronger och i spårområdet. I rollen som arbetsledare ansvarar du för helheten i dina projekt utifrån ett affärs- och produktionsinriktat perspektiv. Du är delaktig i att driva det framtida arbetet framåt och får chans att vara del i uppstarten och utvecklingen av vårt nyvunna kontrakt Västra-södra stambanan 1 (VSSB1). Resor inom kontraktet mellan Mjölby, Norrköping och Nässjö samt arbete natt/helg förekommer.

Vi erbjuder
Hos Platschef Jonas blir du delaktig i ett drivet och erfaret gäng. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik.
Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.


Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare bana ansvarar du för ca 10-15st tekniker, där du arbetar med att motivera och utveckla dem samt ansvara för deras arbetsmiljö och säkerhet. Du leder genom gott exempel och är inte rädd för att ta i när det behövs. Rollen innebär även ett övergripande ansvar för planering, uppföljning, fakturering och ekonomi. Detta innebär allt ifrån kontakt med underentreprenörer, planering av personal, tider i spår och materialinköp till uppföljning, fakturering och rapportering. Du utför och följer upp produktionskalkyler samt skapar underlag för, och deltar på, möten med kund. Du rapporterar direkt till platschefen.
Arbete i Trafikverkets datorprogram Ofelia, Bessy, BIS förekommer dagligen.


Vi söker dig som:

 • har en teknisk utbildning, eller motsvarande, helst inom järnväg.
 • Har ca 3års erfarenhet som ledare inom bana på järnväg/spårväg. alt. flerårig erfarenhet som tekniker där du tidigare ansvarat för projekt med visst ekonomiskt ansvar, t.ex. som tillförordnad eller lagbas.
 • Har stor datorvana, t.ex. av Office paketet, och innehar B körkort, då resor ingår.
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift, av säkerhetsskäl.
  Det är meriterande om du är Sos-planerare, har gått BAM och/eller har kunskaper inom entreprenadjuridik. Eftersom arbetet omfattar arbete i spårmiljö måste du uppfylla de särskilda hälsokrav som gäller för säkerhetsarbete på järnväg.

  Vi söker dig som har god social förmåga och är tydlig i sin kommunikation, samt är förtroendeingivande och lätt får med sig hela gruppen. Vi ser att du är på bra på att ta stort eget ansvar och uppskattar att arbetar självständigt när arbetsuppgifter delegeras.

  Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
  Omfattning: Heltid.
  Plats: Mjölby
  Kontakt för frågor gällande tjänsten: Jonas Thuresson, Platschef, mail: Jonas.Thuresson@Strukton.se

  Välkommen in med din ansökan!  
  OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Strukton

Ansök senast 2020-11-30T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp