VALT JOBB

Arbetsledare bana till Projekt Mitt/Norr, Strukton Rail


Ansök här

Arbetar du med banteknik inom järnväg idag och redo är att bli ledare?
Välkommen till nästa steg i karriären hos oss på Strukton Rail!
 


Strukton Rail expanderar och söker nu en driven arbetsledare bana till vårt nya affärsområde Projekt Mitt/Norr, som är verksamma i mellan/norra Sverige. I rollen som arbetsledare ansvarar du för planering, utförande, uppföljning och ekonomi i din del av projektet. Tjänsten avser tillsvidareanställning, med placering i hemmet, där resor i förekommer regelbundet. Arbete natt och helg kan förekomma.

Vi erbjuder
Hos Platschef Mattias blir du delaktig i ett engagerat och mycket yrkeskunnigt gäng.
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare är du ekonomiskt ansvarig gentemot ditt ansvarsområde,
vilket innebär att säkerställa att produktionen sköts korrekt enl. kontrakt samt fattar beslut om åtgärder.
Du ansvarar för allt ifrån att driva din del i projektet och redovisa gjorda projekt utifrån projektplan till mer praktiskt arbete som t.ex. att beställa material, boka eller se till att tider i spår bokas samt upprättar rapporter och deltar på bygg och produktionsmöten. Som arbetsledare bana arbetar du med egen samt inhyrd personal, och förväntas
motivera och utveckla dem samt ha god kommunikation gällande deras arbetsmiljö och säkerhet.

Vi söker dig som:

  • Innehar teknisk utbildning inom järnväg.
  • Har flera års arbetslivserfarenhet som bantekniker, med tidigare erfarenhet som arbetsledare eller lagbas inom järnväg.
  • Är en van datoranvändare inom Office Paketet med vana av att sammanställa div. rapporter.
  • Innehar B eller C körkort samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
    Vi ser det som meriterande om du gått BAM utbildning, innehar BASTAB, är SOS-ledare, SOS-planerare och/eller tillsyningsman. Vi ser även gärna att du besitter kunskaper inom entreprenad- och/eller avtalsjuridik samt har erfarenhet av tidsplaneringsverktyget Project.
    För att trivas i tjänsten ser vi att du har en positiv inställning, med god förmåga att få med dig gruppen, och du håller både stämningen och farten på topp i projekten. Du är noggrann med ordning på vad som ingår i projektet men har samtidigt gott sinne för förbättringsförslag där utöver. För att trivas i rollen som arbetsledare bana är du flexibel, har lätt för att hantera snabba förändringar och kan anpassa dig därefter.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Hemmet, resor förekommer regelbundet.
Kontakt för frågor gällande tjänsten: Platschef Mattias Olsson , mail: mattias.olsson@strukton.se

 
Välkommen in med din ansökan!  
 
 


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Enligt ö.k

Strukton

Ansök senast 2020-11-01T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp