VALT JOBB

Arbetsledare Bana till Underhåll SSB2


Ansök här

Arbetar du som arbetsledare på järnvägen idag och söker nya utmaningar?
Eller är du tekniker, med viss ledarerfarenhet, och redo att axla rollen som ledare?

Strukton Rail utvecklas och söker nu en driven arbetsledare till vårt drift och underhållskontrakt på Södra Stambanan 2, medplacering i Hässleholm. Tjänsten som arbetsledare för bana omfattar ett helhetsansvar, praktiskt såväl som ekonomiskt, för din del av banan vilket omfattar både det fasta och rörliga underhållsarbetet samt ev. tilläggsarbeten. Tjänsterna avser tillsvidareanställning med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet nattetid samt beredskap i hemmet/jour kan förekomma.

Vi erbjuder:
Hos Platschef Mikael blir du delaktig i ett engagerat och erfaret gäng, som värderar samarbete över teknikgränserna. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS:  Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare ansvarar du för att självständigt planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet. Vi söker en självgående ”spindel i nätet” med stor förståelse för produktion, såsom att planera jobb, hantera personal, boka resurser och beställa material samt ekonomiskt ansvar utifrån det. Du har ca 6st tekniker i din personalgrupp, där din roll innebär allt ifrån att motivera och utveckla dem till att ansvara för deras arbetsmiljö och säkerhet. Du deltar i teknik- och diverse samverkansmöten med kunden, där din tekniska kunskap ska inge förtroende och pålitlighet. Du rapporterar direkt till platschefen. Arbete i Trafikverkets datorprogram Ofelia, Bessy och BIS förekommer dagligen.

Vi söker dig som:

  • Innehar banteknisk utbildning och minst 3års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Har ett stort intresse för, och viss erfarenhet av, ledarskap och planering t.ex. som lagbas eller arbetsledare.
  • Är en van datoranvändare samt har B-körkort.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift, av säkerhetsskäl.
  • Uppfyller de hälsokrav som ställs utifrån säkerhetsföreskrifterna för arbete på järnväg.

Det är meriterande om du har utbildning i arbetsmiljö (BAM), är SOS planerare, tillsyningsman samt har utbildning inom avtals- och/eller entreprenadjuridik. Det är även meriterande om du arbetet i trafikverkets program, så som Ofelia, Bessy och/eller BIS.

Då det är många nya jobb på ingång för banavdelningen söker vi dig som både kan agera spindel i nätet och samtidigt säkerställa kvalité på arbetet och personalens välmående. Du har en tydlig kommunikationsförmåga, där du med en positiv inställning både engagerar och får med dig arbetsgruppen såväl som andra arbetsledare. För att trivas i rollen ser vi att du är noggrann med god känsla för ordning och reda, där du prioriterar att färdigställa varje arbete – från underlagsförfarande till slutfakturering. 

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Placering: Hässleholm
Kontakt vid frågor: Platschef Mikael Törngren, mikael.torngren@strukton.se

Välkommen med din ansökan!  

 

 

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

 

Hässleholm

Strukton

Ansök senast 2020-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp